Annons
Annons

need help dressing?


 

Hej! Som ni ser har jag fått ett nytt alldeles strålande blogghuvud! Så, jag tänkte berätta lite mer om det.
Bilden är tagen av Sima Korenivski som är en vän till mig och nästan världens bästa fotograf.

Annons

Hon tog även den förra headerbilden. När hon fotograferar mig känner jag mig som världens bästa person och vi har alltid så himla kul! Senast drack vi cava i hennes studio och jag hoppade runt i min bröllopsklänning. De fina bilderna finns här.
Fotografiet på mig i bikini är en svartvit bild från börjar. Så här såg den ut först!

Sen technicolorerades den. Det betyder ungefär att man färglägger efteråt. Himla vanligt på trettio och fyrtiotalet i filmer som Trollkarlen från oz och som på den här bilden till exempel! Typ världens finaste grej.
Hoppas ni gillar den!

Translation:
This is my new header! Hope you like it! My friend Sima took the picture and then we technicolored it for that retro feeling.

(0)
(0)
59 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar