Annons
Annons

Nominera gärna mig i stora influencerpriset


 

Hej! Jag skulle vilja säga tack för alla varma och peppande kommentarer jag fått på sistone. Eller under snart tio år för den delen. Men de senaste månaderna har jag fått lite extra kärlek i kommentarsfältet. Sånt gör mig väldigt glad! Att ni märker att trots allt, med bebis på höften och under ibland extrem personlig press, kommer jag alltid in hit, dag efter dag, och berättar om allt för er. Jag försöker skapa personliga och spännande inlägg, värva mina intressen för inredning och mode med minnen och kärlek. Vardag och fest, ångest och lycka. Allt finns här. Och ni visar sån himla respekt och tar emot det med varm famn och kärlek.

Annons

Jag skulle bli så himla glad om ni som sagt till mig att ni verkligen uppskattar min blogg på sistone, ni andra också om ni vill såklart, gärna får nominera mig till Stora influencerpriset! Alla kategorier förutom nykomling och annonsör funkar om man känner så. Och om ni vill ha inspiration till ett annonssamarbete så föreslår jag detta som jag gjorde tillsammans med Eriks såser. Det var uppskattat och roligt med både DIY, recept och personlig vinkel. Bara en idé! Annars får ni göra precis som ni vill, men jag ville bara flagga för detta fina pris att det finns. Här kan man nominera!
Puss på er, ha en fin dag! ♡

Translation: Please nominate me to the big influencer prize!

Spara

(4)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar