Annons
Annons

Nu är lampan uppe


 

Nu har jag fått upp den loppisfyndade lampan i vardagsrummet! Visst blev det fint? Den passar perfekt där tycker jag. Stor och maffig, tidlös och cool. Jag hittade ju en märkning i den där det stod att den kom från Lightyears. Jag kikade överallt men hittade inte just denna modellen. Det hade varit kul att se tänkte jag. Till slut fick jag ett tips i kommentarsfältet att det kanske var en Aeon Rocket, fast utan underrede. Och visst, det måste det ju vara! Se bara.

Annons

Eller hur? Nu känns det nästan ännu roligare att ha fyndat den. För nu vet jag vem som formgivit (Morten Voss) och vad den kostar i nypris (6250:- finns här tex). Att underredet inte finns kvar är ju såklart lite synd, men å andra sidan tycker jag att den är minst lika fin så här utan, och passar kanske bättre så i vårt vardagsrum? Lite mer vintage. Glad är jag iaf! Äntligen har vi ljus!

(2)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar