Annons
Annons

Nytt hemma – stulen hägg och fyndad mässing


 

hägg och rosor
Om jag ska vara ärlig visste jag inte fram tills igår hur det här hägg som alla pratar om ser ut. Knappt heller hur det doftade. Men när vi promenerade hem från mataffären igår snodde jag ett fång häggkvistar från ett träd och nu går jag omkring och sniffar här hemma. På riktigt. Det kan vara den godaste doften någonsin, och så stark! Dessutom är jag helt kär i gratiskvistar som ser ut som de dyraste snittblommorna.

Annons

hägg och rosor
Eller kanske snarare trenden som råder nu att ha naturen vilt i vasen.

hägg och rosor
Den genomskinliga kannan köpte vi för att göra gin och tonics i till nyårsfesten. Den är från Habitat.

hägg och rosor
Jag köpte lite annat på loppisgallerian i Sundbyberg i helgen också. Tex en orange vas för 90 pix. Allt 60-taligt och psykadeliskt är så fint tycker jag. Dessutom gillar jag orange till ljusrosa och tjockt glas generellt. Jag tror absolut att vi kommer se mer 60 och 70-talsglas och keramik framöver och mindre av det blåvita och snirkliga. Finskt, färgstarkt och tungt.

hägg och rosor
En trend som jag inte verkar släppa är mässing! De här ljusstakarna i rosettform var så Svenskt tenniga (påminner om denna kroken) och klassiska att jag var tvungen att köpa. De kostade 150:- och kommer bli snygga mot vår nya tapet när jag orkat sätta upp den. Två kompisar till vårt grytunderlägg!

hägg och rosor
Jag köpte gamla galgar också. Det gör jag alltid när jag hittar. De kostade 5 kr styck och kommer få bo i ateljén.
Vad tycker ni om fynden? Vilket var bäst?

Untitled-22125131843
Some spring finds for our place!

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar