Annons
Annons

Olsson & Jensen samt köksprylarna


 

Hoppas verkligen inte ni tröttnat på Gotlandsinredning, planering och tänk. För jag är i fullt sjå med att förbereda inför inflytt den 1 juli och delar så himla gärna med mig av mina tankar och var jag är i processen. ♡
En av de grejerna som jag är mest nöjd med efter vi flyttat till vår nuvarande lägenhet är beställningen jag la på Olsson & Jensen som levererades dagen efter vi satt nycklarna i låset. Stora grejer som vi billösa annars skulle dra oss för att släpa med hem kom alltså till dörren. Ni vet vårt långbord, alla stolarna, tv-bänken, mattan etc som vi köpte. Jag har inte tröttnat på en pinal än! Så är det ju med gamla grejer. Så därför funderade jag på att göra samma med Gotlandshuset. Se vad de hade inne och köpa med mig lite som kunde komma dit när vi precis kommit fram. Så har vi en grund att utgå ifrån. Dessa pinaler, är förutom säng och trädgårdsmöbler, det enda vi förberett.
detta är alltså på väg hem till oss på Gotland ↓!

Annons

– Ett vackert gammalt skåp till vardagsrummet att fylla med spel och varma filtar.
– Ett rustikt soffbord som jag tycker passar fint i stilen
– Två sängbord med förvaring till Pontus och mitt sovrum
– Ett vackert järnbord att ha tv på eller kanske något finare, massa krukor i punschverandan? Jag älskar att kombinera järn med trä, glas och porslin.
– En stor gammal spegel till master bedroom
– Matbordet vi ska ha i köket istället för den långa plastbänkskivan som är fastskruvad där nu! Dock har förra ägarna sågat ut kilar i fönsterfodret så jag får fundera på hur jag ska rädda det på ett bra sätt.

När vi ändå pratar köket i Gotlandshuset så är det rummet som är mest på gång att få sig ett lyft denna sommaren! Jag kommer berätta mer om det snart, men tänkte visa ett litet collage med produkter (förutom allt gammalt som kommer bo där i såklart, jag har ju ett gäng flyttlådor med loppisfynd redan, hehe) som kommer få bo i vårt lantkök!

Allt från enkelt vardagsporslin från Ikea till öppen förvaring från Nordal. Massa kökshanddukar, en rottingfåtölj om jag får plats, grönt glas, emaljskyltar, svarta stolar, rottingpallar och en ny blandare.

Hoppas ni är lika pepp som jag på att följa förändringen! ☀

Translation: Some vintage items and new things for our kitchen transformation on our summer house!

(3)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar