Annons
Annons

Om jag-listan


 

Om jag hade fem miljoner skulle jag:

Sälja vår lägenhet, ta vinsten och de fem miljonerna och köpa en bamsing till lägenhet med utsikt över Katarinakyrkan och hela Södermalm. Dessutom är vardagsrummet så stort och flott att man kan ha en flygel där med liljor i en vas på. Plus att det är massa stuckatur, knäppa gamla tapeter i garderoberna och flödande ljus såklart.

Annons

3893d04aa3b9ccadc33d933d94d2d8d5

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag:

Nog ta Margaux Hemingway. Det är perfektion. Samt coolt att ha ansiktet till Ernest Hemingway’s barnbarn.

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:

Helst spela piano. Det är det vackraste instrumentet tycker jag. Både som grej och som ljud. Då skulle jag spela klassiskt, Chopin och Mozart hela dagarna med öppet fönster på Hasse Alfredssons gamla vita piano.

Om jag inte hette Elsa skulle jag:

Gärna heta något ryskt. Tex Olga eller Anastasia. Så mäktigt, och uppenbart en supermodell.

f093a18a582ceeff6c335de9ad6f149a

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag:

Lyssna på The Shirelles. Det har jag aldrig tröttnat på hittills, sen jag var liten, så det kommer jag troligtvis inte göra i framtiden heller. Så himla mycket hits också.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag:

Nog göra den perfekta klänningen. Den som jag liksom alltid letar efter i affärerna. Ljusblå gingham, med vita spetsdetaljer, perfekt längd och puffärm, vidd i kjolen, fickor och snörningsdetaljer.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag:

Välja första dagen första gången jag var i Paris. Jag var 16 år, åkte till Paris med två kompisar, checkade in på ett sunkigt men underbart hotell och jag minns exakt känslan i magen när jag öppnade balkongdörrarna för första gången och såg ut över staden som var vår. Senare skulle vi dricka orimligt många flaskor billigt bubbel på rummet, lyssna på musik superhögt och jag hånglade med en kille som hette Nico och hade massa cd-skivor i travar hemma. Världens bästa dag.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:

Byta till perfekt syn, ta ett riktigt tjock hår som inte är risigt och ge mig själv silkeslen hud.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag:

Troligtvis bli någon form av PR-arbetare. Men allra helst skulle jag nog skola om mig och jobba med drama.

1cb9b9a9a9ec36b9d4842eaf9e4be46d

Om jag hade en superkraft skulle det vara:

Kraften att teleportera mig, som Sabrina. Kanske den lättaste frågan.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag:

Troligtvis välja något så tråkigt (alltså älskar, men det är ju inte New York eller Tokyo precis) som Göteborg. Jag är trygghetsknarkare när det kommer till var jag bor.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag:

Äta tacos. Mest för att de innehåller så mycket sallad och bra saker, samt är varmt. Plus jag har ätit det sen jag var liten och gillar än så det borde gå bra med en vecka iallafall.

1b8f53ce8f4185a2ef42acdc7c55b3b1

Om jag var tvungen att vara otrogen med någon skulle jag:

Ligga med Adam Driver. Mest för att han är mitt frikort och ändå lite lik Pontus vilket ju kanske förmildrar det hela aningens.

Om livet tog slut på söndag skulle jag:

Åka ut till landet med min familj och säga hej då till vår sjö, dricka flaskan med Pol Roger som vi har i kylen med Pontus i sängen, ta ett flyg till Rivieran och bada i havet, skriva ner mina tankar och känslor i en bok, säga jag älskar dig till de som jag vill ska veta och sen är det över.

Translation: A list about the if’s and the but’s.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar