Annons
Annons

Paris, bäddningstips och en rinnig risotto


 

Hej! Regniga lördagar kräver lite inspiration va? Här kommer nio bilder jag sparat ner på Instagram. 💛

1. Carin Olsson, eller Paris in four months som hon heter på Instagram, har hittat den finaste porten i Paris. Måste lokalisera den nästa gång jag är där och ta en liten bild med Pontus och Lynn. Så himla fin backdrop!
2. Pia Storm matchar världens snyggaste tröja med blingiga örhängen. Måste köpa mig en knallröd tröja till hösten, känner att jag redan saknar min systers som jag lånade på Gotland men dumt nog, fast kanske snällt, lämnade kvar där.
3. Så fint tips om man vill styla en enkel dukning utomhus. Ställa bordet vid fönstret och hänga ljusslingor på detta vis. Foto och styling av Lina Östling.

Annons

4. Vanessflower gör de snyggaste buketterna i världen. Den här var perfektion. Ska ha med mig den menalt när jag köper nästa höstbukett, speciellt färgkombinationen vinrött/ljusblått.
5. Olivehummers instagram bara måste ni följa om ni gillar matinspo! Hon är så tydlig och rolig, och tipsar om den perfekta risotton, som såklart ska vara riktigt rinnig!
6. Marie Olsson Nylander inspirerar med snygg bäddning. Det är alltid så svårt att få till tycker jag. Men krispiga vita lakan, lägga kuddarna så här på varandra och sen toppa med en tunn pläd i färg är ju inte fel. Är hennes sängkappa ljusrosa? Så fint med ljusrosa och lejongult också. Ska nog köpa något i gult till mina rosa linnesängkläder på Gotland.

7. Entrence mäkleri visar på de snyggaste platsbyggda garderoberna i ljusblått. Bara att ta med denna bild när ni ska bygga förvaring nästa gång. Så fint!
8. Daniel Östmans orangeri fotat av Lotta Agaton. Har detta som målbild för vår punschveranda nästa år. Det kommer bli så bra då, när jag har lite grund att utgå ifrån! Längtar till våren redan.
9. En gömd innergård i Paris, nämligen den som tillhör Hotel Particulier Montmartre. Helt plötsligt fick jag ett sånt Parissug! Foto av RueRodier. Men ska man vänta tills man kan åka bara Pontus och jag, eller är det värt att göra en liten familjetrip?

 

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar