Annons
Annons

pysseltorsdag.


 

pysseltorsdag.
Idag hade jag en riktig pysselmorgon!

pysseltorsdag.
Med de fina reservoarpennorna vi fick av vargens pappa, och riktigt bläck man doppar dem i!

pysseltorsdag.
Dessutom gick jag loss med brevstämplarna jag köpte i present när jag kom hem från Amsterdam! De är så himla fina och funkar till nästan allt. Skriva brev, teckna, låtsastatueringar och så. Här kan man köpa dem om man vill.

Annons

pysseltorsdag.
Så gjorde jag listor för nästa vecka också. Jag brukar skriva upp allt jag vill hinna med, idéer, saker jag skriver på och blogginlägg i listor och sen bocka av när det är klart.

pysseltorsdag.
Kalendern är alltid med vid datorn också. Där skriver jag upp saker så fort de bokas in så glömmer jag inget eller råkar dubbelboka. Dessutom lär man sig lite vad man hinner på en dag och när man kan boka in längre grejer, typ resor, i förväg.

pysseltorsdag.
Förutom dator, pyssel, anteckningsblock, brev, fakturor och kalendern fylls mitt vardagsrumsbord av böcker för tillfället. I New York köpte jag flera fina böcker om vintage och vintageikoner och utbildar mig själv lite varje dag. Bäst nu är allt om hur olika material luktar när man eldar dem från den här boken, och så den finaste som visar detaljer på massa underbara Elsa Schiapparelliplagg. Måste visa er den snart!


I was a true Martha Stewart this morning with my old inc pens and aviation postal stamps! I have really covered my livingroom table with office stuff and enjoy my home time!

(5)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar