Annons
Annons

Så röstar kändisarna


 

ronald de wolfe #imittsverige
Ronald de Wolfe emigrerade till Sverige som 7-åring 1927. Detta var möjligt pga Sveriges öppna gränser. Tack för din konst, dina barn och min man.

Nu inför valet har jag fått många frågor från olika tidningar om vad jag kommer rösta på. Min snabba reaktion har varit att inte vilja vara med, inte säga det där privata och synas på en liten bild med texten ”så röstar kändisarna” över.

Annons

Men så tänkte jag igen. Vafan, klart jag måste prata om var jag står! Så därför tycker jag att det är dags för lite redig politik här i bloggen.
Passande nog finns det en hashtag som många bloggare använder idag för att belysa ämnet, ett blogguppror i solidaritetens tecken!

Under #imittsverige kan man skriva hur man vill att vårt land ska styras. Här kan man också läsa andras inlägg på ämnet. Hur vi tillsammans får en mer antirasistisk och medmänsklig värld!

I mitt Sverige står vi starka tillsammans. Vi gör plats åt de som behöver komma hit och tar hand om våra resurser både när det gäller människors kunskap, passion och natur. I mitt Sverige peppar vi, visar upp förebilder som ser ut på olika sätt och gör det möjligt för unga och gamla att våga vara sig själva, tala högt och stolt. I mitt Sverige är kultur en bred sak, något som är lättillgängligt, modigt och framåtsträvande. Långsiktighet, medmänsklighet och kreativitet är ledord i mitt Sverige.

I år kommer jag att rösta på Miljöpartiet, precis som förra gången. Jag hoppas att F! kommer in i riksdagen så SD inte får vågmästarroll men hoppas framförallt att så många som möjligt röstar med hjärtat och inte missnöjet på söndag, och röstar över huvud taget såklart!

Läs gärna mer om #imittsverige hos peppiga Clara, Emma och Emily. Ta nu hand om varandra! <3

Untitled-22125131843
Election day on sunday, I hope many of us dare to vote with our hearts and not with scare.

(24)
(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar