Annons
Annons

Sista dagarna av sommar


 

Hej! Jag redigerar alltid lite för många bilder, så här är några rester som inte fått vara med tidigare. Dumt att låta sommarminnen ligga och skräpa på flickr.
Iallafall. Eftersom det är måndag tänkte jag att det är på sin plats med en livsuppdatering! Sommaren börjar lida mot sitt slut, semestrarna åker hem från ön och snart börjar jag jobba igen. Fast det betyder inte att vi ska till Stockholm. Näpp. Inte förrän den 18:e aug väntar Stockholmslivet på oss. Detta är mina planer det närmaste:

Annons

– Imorgon kommer gänget från Äntligen hemma hit! Yes. Några av er har redan gissat det, köksrenoveringen som redan är i full gång ska avslutas med ÄH’s hjälp. Eller. Jag gör ju det mesta men det ska filmas. Fast filmat har vi iofs redan gjort också. Pontus och jag. Allt från första bilfärden hit, första titten i huset, första tårarna, allt finns dokumenterat. Det och när jag skruvar ner skåp, målar och härjar runt.
Hoppas materialet är dugligt. Imorgon ska vi alltså fortsätta och i tre dagar får jag visa mitt gulliga Äntligen Hemma-gäng min favoritplats på jorden, sen en månad tillbaka hehe. Solnedgången över fälten på baksidan, kossorna och rabbisarna som skuttar över de kalkstensvita grusvägarna. Jag ska göra diy, inreda det sista i köket och göra fint. Jag tror det kommer bli ljuvligt bra!

– Gustav är tillbaka på Gotland så honom ska jag gå på loppisar med. Jag kan ej få nog av att fynda så är det bara.

– När Äntligen Hemma åkt hem har vi vårt sista besök för säsongen. Pontus mamma Helena kanske kommer hit till oss.

– Vi har bokat ett möte med några byggmästare vi känner som ska komma hit och kika på badrum och lada, det blir nästa sommars stora projekt! Att vår lilla stenlada har toppengolv och tak är nyp mig i armen-bra. Det ger så himla mycket möjligheter!

– Måste ha en kräftskiva här snart. Alla kräftbilder (och kantarellmackor som börjar ploppa upp) på Instagram gör mig tokig!

– Jag har fyra bloggsamarbeten att fota och skriva innan hemfärd, bara att kavla upp ärmarna!

– När vi kommer hem till Stockholm ska Greta ha namngivningsceremoni, jag ska rotfylla mina tänder, ta tillbaka bröllopsklänningarna som gift sig under sommaren, åka till Nice, skola in Lynn på förskolan och sen är det slutet på september. Poff! Då åker vi tillbaka hit igen tänkte jag. Ett knäpptyst och glödande Gotland i skördesäsong är nog inte fy skam. Då ska jag njuta av våra päron, förhoppningsvis några äpplen, vårt kök och planera projekt lada! Nästa år ska vi ha vår första kräftskiva i den, det måste ske. Min målbild iallafall. Och det är såna som gör att hösten känns okej. Denna sommaren, första sommaren, som bara flög förbi. Tur att jag fotar så mycket. Det går alltid att plocka fram om jag behöver. En glimt på allt som varit och allt som kan bli. Se processen. För precis som att Lynn växer och blir stor medan jag blinkar blir också detta tomma hus vårt hem. Då är det fint att minnas och titta tillbaka på hur det var när jag först satte min fot här, hur det kändes, för en månad sedan. Kunde varit ett liv.

Nu ska jag lyssna på The Hidden Cameras, moppa golven och passa på att njuta lite innan Lynn och Pontus kommer hem från att ha skjutsat min mamma till flygplatsen. Puss, ha en härlig vecka!

Spara

(4)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar