Annonssamarbete med Ringen centrum

Ska vi byta grejer med varann?


 

I helgen är det inte bara mors dag utan också Söderbytardagarna i Ringen centrum! Jag bor ju precis vid Skanstull och ska självklart vara med och byta några grejer. Hela idén med bytardagarna är att man tar med sig upp till fem grejer, lämnar in på Ringen, får värdebevis för grejerna och shoppar loss bland det inlämnade med värdebevisen! Jag kommer också hänga i Ringen (på söndagen) och peppa för återbruket med mina grejer och fynd. Jag tar med mig:

→ En superfin sommarklänning från & other stories som jag bara använt någon gång men som var på gränsen till för liten när jag köpte den (strl 40) och som kommer passa mycket bättre på någon annan. Små stjärnor, volangiga ärmslut och knyt i midjan.

→ Ett knallrosa statementhalsband som jag köpte på Zara för några år sedan.

→ Två sammetsdiadem, ett vinrött och ett midnattsblått.

→ Ett par oanvända barnbyxor från Blaou som vi fått men som tyvärr är för små. De är i strl 1-2 år. Så fint mönster!

→ En gammal grön glasvas jag köpt på loppis.

Hoppas vi ses i Ringen på Söderbytardagarna! Ta med fem grejer du inte längre vill ha och byt till fem nya som du älskar! Bästa sorts shoppingen är ju när inget går till spillo och fina saker får en chans att leva om och om igen! Allt som inte går åt skänks till Stockholms stadsmission.

Jag är där från 11, och nästa gång visar jag vad jag bytte ovan saker mot. Puss! ♻️

(1)
(56)
(0)
1 kommentar | Translate
  
 Laddar