Annons
Annons

Smågrejer jag är glad för


 

Tack för alla toppentips på vegoburgare i förra inlägget! Jag känner att jag måste laga många olika och testa för alla recepten lät så himla goda. Bra tips med Grand designs på Netflix också, ska omedelbart titta på det. Jag har sett det i ögonvrån, men nog trott att det var något tråkigt program om spektakulära torn och broar och sånt. Iallafall! Här är några småsaker jag är glad för idag.

Annons

De skruttiga nya sandalerna jag fyndade på Stadsmissionen. De ser inte så mycket ut för världen nu, men med ett par solbrända ben (who am I kidding) och en sommarklänning kan de bli riktigt italienlyxiga.

Jag lever ju i sandaler från juni till september och dessa med korksula kommer nog bli sommarfavoriter.

Förra sommarn kunde jag ju inte ha några av mina skor pga så himla vätskefyllda gravidfötter, men nu är jag tillbaka igen, dock med en storlek större i skor, och längtar efter att få kunna gå normalt.

Jag är också glad över den fina blandade buketten vi har hemma nu, med syren och eukalyptus bland annat. Så himla vårlig är den.

Lynn har en ny storlek i kläder (80) och jag har gått från att klä honom i body och strumpbyxa till tröja och byxa, liksom stora killen-kläder! Han har vips blivit barn från att ha varit bebis och jag tycker att det är så himla kul att köpa kläder till honom nu. Blommiga byxor från Mini Rodini och reafynd från Zara’s baby girl-avdelning. Jag köper nästan alltid tjejkläder där då killkläderna ofta är täckta med bilar och traktorer och massa tuffa djur. Jag gillar prickar och ränder och sånt är tydligen mest för tjejer :/

I morse drog jag på ett lager av Essies lila lack Shades on.

Jag har haft det i nagellackslådan ett tag men inte riktigt fallit för det. Nu insåg jag att det är typ exakt samma nyans som Allium och nu är det en ny vårfavorit! Ska visa på naglarna sen när jag får tid.

En annan grej jag är glad över är mina nygamla hårspännen i strass från 50-talet som är min mormors gamla och som min mamma tog med sig till mig sist hon var där och hälsade på. Jag tycker de är så fina, och det är mysigt att ha lilla mormor glittrandes i håret <3.

Andra trevliga saker är:

– Vi har fått lånelöfte, så spännande!
– Vi ska till Strängnäs på lördag på ”skogsdag” och röja på Helenas tomt
– Jag har börjat använda stories på Instagram, så nu kan ni se små videor där, fast mest på Lynn än så länge
– Vår sommar och semester är färdigplanerad!
– Imorgon börjar vi kolla igenom Twin Peaks igen, känns bra att ha den färskt i minnet när nya säsongen kommer

Translation: A few nice things. Shoes, nail polish, baby clothes, flowers and Twin Peaks.

(2)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar