Annons
Annons

Smågrejer som gör dagen lite finare


 

Hej! Jag tänkte lite på det där jag sa förut, att jag känner mig lite butter just nu. Gått runt och muttrat och i brist på pepp. Lite stressad och oglad helt enkelt. Men! Så kom jag på, jag har ju knappt sovit på ett år, haha! Där har vi det. Nej men på riktigt. Det är kämpigt att inte få sova, men det finns små grejer i vardagen som man kan göra för att bli på bättre humör. Jag skrev ner några i telefonen när jag gick hem från Ica med en stor kasse och ändå valde de långa trappstegen upp mot Helgalunden istället för vägen runt. För jag behövde se något nytt, och det hjälpte.

Annons

– Ta en annan väg än vanligt hem. Idag såg jag förutom massa fina rosenbuskar och peppiga skolbarn en kostymnisse som först gick med snabba steg hem med vackra rosor under armen, och som sen fort klev ut med sin pyttelilla hund på promenad ur samma port. Var blommorna till hunden? Sen såg jag en katt sitta på ett gammalt fönster som tillhörde ett 30-talshus täckt i murgröna. Det var fint.

– Jordnötssmör på chokladbiten efter maten.

– Tänk på när du var liten bebis. När mamma och pappa bäddade om dig i vagnen, köpte den första pirriga bodyn och hur de älskade att bara bära runt på dig och sniffa dig bakom örat.

– Sluta med sociala medier iallafall en dag.

– Sätt på Everybody med Backstreet boys högt, sjung med och dansa dansen. Du vet vilken jag menar.

– Döp alla hundar du ser på din promenad till exakt vad du vill.

– Kika in i folks fönster och se vilken taklampa de har.

– Titta på Biggest looser Vip med Runar, Anna Book, Camilla Henemark och älskade Jonas Hallberg som går på tv4play nu.

– Gör vegtacos till middag, det ska jag göra nu! Med massa guacamole, riven ost, grönsaker och salsa till!

Puss, ni är så fina.

Minisummering av min dag! Förskoleinskolning av Lynn, lunch på Urban deli, promenad och katten i fönstret.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar