Annons
Annons

Sminktutorial – summer fever


 

Segolson_MF_SE_Elsa_Look_7_fin

I samarbete med Max factor

Hej! Här kommer den allra sista sminkningen med mig och Max factor, en somrig färgstark look som passar perfekt till midsommar eller vilken sommarfest som helst egentligen. Jag har ju alltid älskat färgglada ögonskuggor, så att få göra en tolkning på denna sminkning och sen visa er kommer bli superkul! Min tolkning kommer nästa vecka. Här har ni sminkvideon där make up artisten Tomas Lenneryd lägger make upen på mig, en beskrivning på vad han gör samt en lista på alla produkter. Våga färg i sommar! Puss.

Annons

Mattsäkra din bas med Cream Puff Pressed Powder och cirkla fram fin glöd på kinderna med Cream Puff Blush.

Fingermåla inre hälften av övre och undre ögonlocket med den gröna cremeskuggan, sedan den yttre övre och undre med den blå cremeskuggan. Förstärk färgintensiteten genom att måla den gröna pennan på den gröna skuggan och den blå pennan ovanpå den blå skuggan.

Förtäta sedan franslinjen med svart eyelinerpenna. Lägg den turquoise-gröna puderskuggan ovanpå den gröna cremeskuggan och den blå ovanpå den blå. Pensla skimmervit skugga på den inre ögonvrån för fin ljus reflektion. Sudda försiktigt på ögonlocket och under ögat så att färgfälten får fin definition men ändå har mjuka hörn och kanter.

Boosta din blick med nya Voluptuous False Lash Effect Mascara. Pensla läpparna med Colour Elixir Lipstick i sommartrendiga korallfärgen Pink Brandy.

1. Excess Intensity Liner, Blå, grön och svart, 110 kr.
2. Masterpiece Colour Precision Eyeshadow, Night Sky och Golden Green, 110 kr.
3. Creme Puff Pressed Powder, Translucent, 110 kr.
4. Creme Puff Blush, Lovely Pink, 125 kr.
5. Wild Shadow Pots, Turquoise Fury, Sapphire Rage och Defiant White, 99 kr.
6. Voluptuous False Lash Effect Mascara, 179 kr.
7. Colour Elixir Lipstick, Pink Brandy, 129 kr.

Translation: A summer fever look in collaboration with Max factor!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar