Annonssamarbete med Ikea

Sommarutflykter och listor


 

Här kan man ju tro att jag är på väg till skolstarten, men så är det inte. Jag är ju helt uppe i tankarna på sommarens utflykter såklart!

Jag har ju fått äran att testa IKEAs nya kollektion STUNSIG.

Kollektionen är sprillans ny och innehåller massa olika produkter i knasiga, färgsprakande och ibland poetiska prints designade av sex olika konstnärer och designteam. Ni hittar den i IKEAs varuhus eller online, fast bara en kort period, så skynda fynda!

Jag har fått testa föremål från Pinar & Viola som är en designduo baserad i Paris. Så här beskriver de sina prints och tankar:

”Vi vill att människor ska känna sig förväntansfulla och positiva inför framtiden, att de ska våga lita på det okända och se skönheten i mångfalden”

Fint ju!

Jag är helt kär i den här enorma målar och anteckningsboken. Eftersom jag (och säkert många av er också) är en listfantast är det den perfekta boken för mig att samla mina drömutflykter på Gotland i sommar i.

Tygpåsen är lagom stor för stöldgods från trevliga buskar. Eller picknickgrejer, strandprylar eller något annat mer charmant kanske.

Nu ska ni få höra vart jag är sugen på att åka och utforska på Gotland i sommar kära vänner!

Lilla Bjers – Mysigaste restaurangen och boden för blomsterinköp och lunch!

Hotell Stelor – Mitt favorithotell har fått nya ägare, vill säga hej och njuta av allt vackert.

Ladan i Hemse – En butik nära vårt hus som jag inte varit i ännu men verkligen vill besöka.

Herrvik – Har jag hört talas om men aldrig besökt, det ska vara ett utflyktsmål nära vårt hus med god restaurang och vackra gamla hus.

Ihrebaden – Ännu ett badställe på Gotland med himmelsk solnedgång.

Kyllaj – Mitt vackraste kalstensbrott med turkost vatten. Här vill jag sola, dricka Aperol spritz och titta på (hehe) när de andra dyker i från kanten.

Kuriåsa – En av de loppisarna på Gotland som det kliar i fingrarna att besöka. Vem vet, kanske hittar vi vårt sängbord/soffbord/köksstol/vadsomhelst!

Ha så kul på sommarens utflykter nu allihop. <3

Tack IKEA för att jag fick testa er lekfulla kollektion STUNSIG.

Translation: A post in collaboration with Ikea.

(1)
(0)
5 kommentarer | Translate
 Laddar