Annons
Annons

Två glada nyheter


 

elsas hårguide
Foto: Beata Holmgren // Studio Emma Svensson

Hurra för 2015! Jag vill inleda det nya året med att berätta två fantastiska saker.

1. Jag har blivit utsedd av Erikshjälpens second hand till Sveriges second handprofil 2015! Så glad och ärad för detta pris. Tycker motiveringen var så himla fin också:

Annons

Genom att erbjuda ett helt nytt grepp inom second hand- och vintagebranschen, med sin uthyrnings- och personal shopper-verksamhet, har Elsa inte bara ökat kunskapen och intresset kring äldre klänningar utan även bidragit till att rädda en glömd kulturskatt. Klänningar som burit under livets kanske lyckligaste och viktigaste dagar får nu en chans att blomma upp igen. Med sin aldrig sinande entusiasm och för att hon ger tillgänglighet till alla som älskar frasiga tyger, parisiska historier och accessoarer från mormödrars vindar tilldelas Elsa Billgren utmärkelsen Sveriges Second Hand Profil 2015.

Jag kommer få ta emot pris den 12 mars i Erikshjälpens butik i Uppsala, då får ni gärna komma! Det blir tydligen brud och festtema dessutom i min passions ära!

2. Pontus, Salem Al Fakir och Glada Hudik-teatern är nominerade till en Grammis! Hur fantastiskt är inte det? Trollkarlen från Oz är en av 2014 bästa barnskivor och på Grammisgalan den 25 februari kanske Pontus och Salem får dela på detta fina pris! Håller tummarna, men såklart är ju en nominering fint det med.

Så peppigt sätt att inleda året på tycker jag. Hoppas ni hade ett underbart nyår, här kommer fyra bilder jag tog med mobilen som summerar mitt!

nyår

Untitled-22125131843
Some great news! I got selected by Erikshjälpen as the swedish vintage profile of the year! And Pontus in nominated for a grammy! Can’t wait to grab 2015 by its horns.

(125)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar