Annons
Annons

ur telefonen.


 

Här kommer bilder från senaste tiden ur min telefon. Jag fullkomligt älskar appen Instagram, blir superinspirerad av allas fotoflöden och tar gärna bilder så ofta som möjligt. Här är några av dem!


Ett körsbär från härom dagens efterrätt på fina kitschservetter jag köpte i Amsterdam och en av mina bästa prickiga klänningar.

Annons


Dagens outfit som mest var lila och ett gammalt bokomslag som mamma köpte på en loppis. Puck på äventyr tror jag den hette, måste läsa.


Frukostägg och ett paraplyalternativ en regnig torsdag. Min pickiga sjal från Sonia by Sonia Rykiel kan vara det bästa köpet någonsin.


Kokoskola som jag fick av Josefin på jobbet och bussutsikt på väg till Sandhamn för midsommarfirande.


Nylackade naglar och så mamma som nästan gosar sönder Mira i Strängnäs.


En picknick med jag har aldrig och äppelcider i Skinnarviksparken och ett fint pussel mamma köpte på loppis.


En av alla tusen taxar i Strängnäs som vi passade förra helgen och så tv-spelet LA. Noire som är min och vargens kvällsbesatthet!


Tjusiga coca colaflaskor från Karl Lagerfeldt och så två bröllopsklänningar som hänger på min vägg. Den vänstra från fyrtiotalet kanske ska få gå och gifta sig snart!


Jag i frisyrkorvar inför midsommarafton och så en rail av snygga kläder till le Kid som jag hjälper hitta bra scenkläder till på Beyond Retro! Nu börjar verkligen mitt personal shopping-koncept sätta igång på riktigt! Om ni är sugna på att få hjälp med vintageshopingen, maila mig på [email protected] så hittar vi på nåt ihop! Finns inget bättre än att jobba med att rota igenom högar av gamla klänningar och fynda de riktigt finaste! <3


Here are some pics from my instagram flow. I took them all with my iphone off course. Follow me (elsabillgren) and if you’re ever in Stockholm and need some personal shopping, email me at [email protected] and we’ll figure something out! <3

(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar