Annons
Annons

Vad jag köpt till Gotlandshuset det senaste


 

Största livsnöjet just nu är ju att köpa, planera och mentalt inreda vårt Gotlandshus. Förutom en del fix (fönster ska skrapas och målas dessutom ska köket få sig en upprustning) i år är det nästan bara för oss att utforska våra trakter, loppisfynda och sakta börja bygga vår lantliga sommaridyll inifrån!
Att köpa vackra gamla saker som uppgift kan ju vara det bästa som finns och här kommer några bilder på saker jag köpte härom dagen på Evensen antik på Upplandsgatan. De hade nämligen 30% på allt (tips!) och exakt den rustika lantliga och samtidigt stilrent klassiska stil på detaljer som jag är ute efter. Man kan ju säga att jag fuskar lite med att börja handla redan nu, på fastlandet dessutom, men så kan det gå när man hittar tjusiga saker med rabattprislapp!

Annons

Världens gulligaste päronfat blev mitt. Den här kan man ju ha på nattduksbordet med smycken och annat i, eller i köket för den delen.

Två kroklister, en stor och en liten. Min tanke är att ha den långa i sovrummet och den korta i köket. Jag älskar att kunna hänga upp allt från linnehanddukar och kimonos till korgväskor och solhattar. På de här blir det extra fint!

En enkel men fin brödkorg för det där hembakta brödet jag visualiserar mig baka varje morgon. Haha.

Superfina och framför allt klumpigt tjocka djupa fat och några tallrikar.

De perfekta frukosttallrikarna för fil och skivad jordgubbe!

En liten trälåda för bestick. Jag gillar ju att ha saker framme, speciellt fina gamla grejer, och ser helt enkelt inte meningen med att stoppa undan sånt i lådor. Denna ska få bo på den nya hyllan i köket!

Det var alltså det från Evensen antik. Nästa gång kan vi kika på vad jag inte kunde låta bli att klicka hem från Olsson & Jensen!

Typ så här. Ja, ni ser ju hur jag tänker! Med en blomkvast i från trädgården. Lantlig idyll!

Translation: A few iphone pictures of my recent vintage finds for the house on Gotland.

(0)
(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar