Annons
Annons

Vad jag köpte i Göteborg


 

Här kommer en liten genomgång över vad jag kom hem med från Göteborg.

Men först en bild på en päronkvist som passade bra in i stillebenet. Den har fått skott, och snart blommar den! Fint det kommer bli.

Annons

På en barnbutik på Vallgatan hittade jag ett par nya sommarbyxor till Lynn från NoaNoa.

De kommer vara så där perfekt gondoljäriga i Italien tror jag.

På Artilleriet kitchen köpte jag en fisktallrik i glas som jag kikat på länge och förälskat mig i.

Allt som är franskt, klassiskt bistroaktigt och vackert är härligt i vårt kök. Får också lite Köpenhamnsvibbar av denna.

I samma affär hittade jag en lite mindre ugnsform i porslin. Perfekt för Pontus och mig när vi gör lax i ugn, eller tex lasagne, för två. Eller två och en halv, när Lynn börjar äta samma mat som vi.

Jag köpte lite födelsedagspresenter till min lillebror Sigge också, men de visar jag inte såklart. Jag tyckte däremot att de var så fint inslagna, som ett bröd från bageriet.

Hon i kassan lärde mig om hur man slår in en vanligt paket rustikt utan tejp också. Först tejpar man pappret som vanligt, sen drar man snöre runt, och sen tar man bara bort tejpen. Tada! Så enkelt var det.

Jag slog till på den här kokboken som jag också velat ha hemma ett tag. Polpo, en italiensk restaurang i London, full av underbara recept jag vill laga.

Mmmmm.

Tiramisu är tex en sån grej jag aldrig gjort men absolut ska göra snart!

Så fina bilder i den också.

Kanske detta på nya glastallriken i sommar?

och sist ut är en teburk från NK. Ännu bor inget te där i, men snart fyller jag den med min favorit lapsang. Så fin ock klassisk burk att ha framme, NK-loggan är ju verkligen grafisk perfektion.

Translation: Things I bought in Gothenburg.

(2)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar