Annons
Annons

Vad jag-listan


 

Tittar på:

– Big little lies såklart, bästa på tv just nu helt klart
– Girls. Denna säsongen är så fin att jag gråter varje avsnitt!
– Vem bor här på SVT, otippat roligt!
– Gift vid första ögonkastet Sverige, äntligen en ny säsong! Vilka favoriter har ni? Älskar skåningen och har en hatkärlek till det äldre paret. Att de parat ihop två blygisar med varandra är ju dock bara konstigt, någon måste ju driva i relationen väl?!
– Twin Peaks. Eller, jag försöker. Det är ju superbra såklart, men jag känner mig som ett barn fött nu som tittar på typ Vilse i pannkakan och känner att det här var ju gammalt och lite långsamt men gulligt.
– Daniel tigers kvarter. Kan alla låtar!

Annons

Shoppar:

– Barnkläder, kommer aldrig tycka att något är lika kul att shoppa som detta i mitt liv tror jag. Mmm, finns så mycket fint och mjukt och litet.
– Lyxiga accessoarer till mig själv, unn unn unn!
– Snittblommor, rosévin, flygbiljetter, klämmisar (såå dålig på att laga egen barnmat måste skärpa mig) samt sallader från Lima deli.

Längtar efter:

– Att doppa tårna i poolen på Valla la Madonna igen.
– Att sponsorerna jag så himla gärna vill ha till inredningen på Äntligen Hemma ska säga ja och hjälpa mig göra ett fint rum.
– Ikväll när jag ska äta födelsedagsmiddag med mina tjejer.
– Mormor
– Påsken
– Att styra upp och vårfixa på vår balkong!

Skriver ner i anteckningsblocket:

– Bokidéer
– Inköpslistor
– Recept till bloggen
– Bra namn
– Fotografier jag ska komponera och ta
– Gissningar på vilka som ska vara med i Så mycket bättre. Hade typ alla fel! Mina bästa förlag till nästa år är Charlotte Perrelli, Jack Vreeswijk, Rebecca & Fiona, Jakob Hellman, Lykke Li och Owe Thörnqvist. Varsågod tv-makare!

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar