Annons
Annons

Vad Lynn fick i 1-årspresent


 

Lynn fyllde ju 1 år i måndags och fick så himla många fina presenter av våra familjer och vänner. När jag tänker på att han har så himla många som älskar honom och vill fira blir jag helt varm i hjärtat.

Annons

En ljuvlig stickad kofta med luva och öron(!) som Andrea köpte i Shanghai på baby Gap och som kommer sitta perfekt i höst när han börjar föris.

Från min familj fick han också en mini-Kånken som han (jag) önskat sig! Det blev en grå, vilket kommer passa perfekt och vara snyggt till hans färgglada kläder tror jag.

Han fick lite träleksaker. Några gamla loppisfyndade från min syster, som alltid lyckas hitta de finaste grejerna.

och en blå racer-tiger från min pappa, tillsammans med lite aktier till Lynns portfölj.

Helena, Pontus mamma, hade stickat världens finaste kofta helt själv! Med träknappar och massa detaljer.

Från henne fick han också några bondgårdsdjur.

Hanna och Annaklara kom med akrobater som man kunde stapla på varandra.

Dessutom fick han så många fina böcker.

Tex ett gammalt ex av Chendru får en tiger. När denna dök upp på presentuppackningen höll alla femtitalister på att dö av nostalgitripp. Måste vara himla bra!

Av min farmor, alltså Lynns gammelfarmor heter det väl?, fick han en filt. Den hade hon själv vävt när hon låg inne efter att hon fött pappa. Sånt fick man göra då som ensamstående mamma. Fin present.

Av Fanny, Lynns faster, fick han en så himla fin present. En burk med kardemummadoftande äppelkompott och ett kort till. På kortet stod det så här:

Lynn fina frö, vet du att du är familjegalaxens lilla sol? I takt med dig så växer ett äppelträd som är på pricken lika gammal som du! Det ska jag plantera i din trädgård så vi kan palla äpplen tillsammans med rosiga äppelkinder i sommarens tid!

Höll på att börja gråta när det lästes upp, det var ju en känslig dag om man säger så.

Avslutningsvis kommer här ett underlägg med Picassodjur från min mamma och syster. Typisk min konstnärliga familj att peta in modernism i inlärningen, hehe.

Att barngrejer kan vara så fina! Som ögongodis även för ett vuxet barn som jag! Puss alla och tack för de orimligt fina och omtänksamma presenterna, och alla de jag inte hann visa här. Tack!

Translation: Loads of great gifts for Lynns first birthday.

Spara

(4)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar