Annons
Annons

Veckans nya val, konst, blåvitt, nätköp, lampa, färg, sallad, nytt på bloggen och fotografi


 

Här kommer en megamastig veckans lista fullproppad med tips och inspiration! Hoppas ni får en ljuvlig måndag och glöm inte att jag publicerar två inlägg om dagen nu för tiden på vardagarna, så vi hörs om ett par timmar <3.

Annons

Veckans nya val:

k8

Jag är ute på soffjakt (börjar tröttna lite på vår gröna sammetssoffa, den är underbar men åh det finns ju så många fina att välja på!) och ramlade över denna från Antropologie. Den är såklart för dyr och otymplig att frakta, men jag slogs över hur fin stylingen var!
Jag brukar ju prata om att det är snyggt att ställa soffan mitt i rummet och ibland undrar ni hur jag menar. Det behöver ju inte vara mitt i rummet, utan att låta en glipa finnas mellan soffryggen och väggen funkar ju lika bara! Bara den inte står tryckt mot väggen och skapar statisk stämning.
Fint att låta väggen bakom vara förvaring också, som på bilden här. Vill att detta ska vara mitt hem nu bums.
Förresten så har jag ju klassiskt tunnelbanekakel i mitt kök. Jag tycker att det är fint och tidlöst men så såg jag den här ↑ bilden och tänkte att denna variant ju också är superfin. Så blir det sen när vi flyttar till hus och renoverar badrum. Eh, när det nu händer. Bild härifrån.

Veckans konst:

k7

Superfina djurposters att hänga upp i tex barnrum från denna Etsybutiken. Älskar valarna, speciellt nr 29.

Veckans blåvitt:

k6

Blåvitt är ju så himla fint. Jag tyckte mycket om detta printer jag stötte på på Pinterest men inte hittade källa till. Inspiration till de som gör egen konst att hänga upp hemma.
Bilden till höger är från Barneys där de säljer smycket. Jag tyckte absolut armbandet var gulligt, men framför allt gillade jag idén med jeansjacka under grovstickad kofta. Kanske allra helst en som man knäpper fram då så det inte blir alldeles för knöggligt. Men fint iallafall nu till hösten men något kort under en lång kofta!

Veckans nätköp:

k10

Jag trånar ju jämt efter allt fint på Anthropologie och här kommer veckans två snyggaste grejer. Tvålar att stapla i ett stilrent badrum eller ge bort som inflyttningspresent samt ett duschdraperi i linne. Många frågar ju mig efter det jag har i bomull, men här kommer alltså ett i linne som också var fint och går att klicka hem.

Veckans lampa:

k5

Megacool lampa från studio Pelle som man kan vrida och vända på själv hur man vill.

Veckans färg:

k4

Ännu en drömsoffa, denna gång i linne, från Artilleriet. Åh vad jag blev sugen på rosa. Tänk att denna ros-rosa är tillbaka nu med råge. 90-talets bästa färg. Tillsammans med korgstolar och potpurri summerar den 90-talsromantiken. Nu är den dock tillbaka i lite coolare form och jag är blixtkär.

Veckans sallad:

k3

Eftersom jag börjat träna igen blir jag sugen på nyttig och mättande mat. Det blir alltid så när jag får träningslusta, att jag liksom vill göra allt på en gång. Smoothies, yoga, gym etc.
Det är väl bra antar jag, om man håller sig på en okej nivå och får energi av det. Nu är jag iallafall supersugen på fisk och helst lax i alla former och tänkte laga denna salladen med pinjenötter, ruccola och avokado asap. Kanske göra en roligare sås till så det inte blir så torrt.

Veckans nytt på bloggen:

k2

Jag har ju inte så mycket tid nu med bebis och halvtidsjobb och allt annat man vill hinna med. Så jag har kommit på en lösning för att ge bloggen mer innehåll, mig mer tid och ändå uppdatera ofta! Bra va!
Jag kommer sluta med de klassiska Q&A-inläggen som jag och så många bloggare gör och svara på en fråga i ett inlägg istället. Lite längre ibland, och lite kortare ibland. Allt från inrendingsfrågor till kärlekstrubbel och en och annan var har du köpt?-fråga.  De är nämligen de inläggen jag fasar för att skriva då de tar typ en hel arbetsdag och jag blir helt slut. Däremot vill jag verkligen ha ett levande kommentarsfält och bra kontakt med er så denna lösningen tror jag blir perfekt! Ni får hojta om det är dåligt, litar ju alltid på vad ni säger.

Veckans fotografi:

k1

Ville bara bjuda på den här. Glöm aldrig den här.
Ps. Sparar ut håret så jag får bli 19 år igen. Ds.

Translation: A list about things I love, think about and find in my Pinterestfeed.

(2)
(0)
(450)
Kommentera | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar