Annons
Annons

Veckans presenttips, ton i ton, tillhåll, kläddilemma, reseguider och vegorecept


 

God morgon solstrålar! Vet ni, den här veckan ska det bli 27°C i Stockholm och det är ju verkligen sommar och semesterdrömmen! Iallafall om man stannar i landet, det kan ju verkligen vara sämre här i Sverige annars om man säger så. Men i år levererar juli!
Det är måndag och här kommer veckans lista med lite smått och gott som vanligt.

Annons

Veckans presenttips:

m1

Anthropologie har fått in så himla mycket fina nyheter, och för er som ska på födelsedagskalas etc tänkte jag att det får bli mitt presenttips! Allt i deras webshop är så fint, och jag kan tänka mig att det kommer färdiginslaget och klart när man beställer det.
Jag älskar att köpa presenter på nätet av just den anledningen. Ett år önskade sig min mamma örhängen som såg ut som solfjädrar och sa att hon letat över allt (dvs de vintageaffärer hon går i) men inte hittat ett enda par på flera år. Då plöjde jag etsy och alla andra webshopper jag kunde hitta och beställde hem olika par. Alla kom i fina inslagningar från hela världen och nu har hon flera att välja på. Bra va!
Den lilla tvålen på fat är ju ett presenttips man kan göra själv också. Hitta en fin tvål i en lyxig parfymaffär, lägg den på ett loppisfyndat fat och knyt sen ett sidenband runt. Bra idé tycker jag. Kanske till någon som har inflyttningsfest!

Veckans ton i ton:

m4

Den här drömmiga inrendingsbilden fick mig att tänka på hur fint det är att matcha väggfärg med möbler. Då kan man gå bananas med färgsprakande detaljer, som i det här fallet kuddar. Såg att Mariell matchat sitt kylskåp med väggfärgen tex.
En annan grej jag tänkte på att att de flesta färgaffärer har bra metoder att ta fram speciella brytningar på nuförtiden också. Så om du tex verkligen gillar denna väggfärgen men inte vet vad den heter kan du skriva ut bilden och ta med den. Eller hitta ett föremål i en färg du älskar och ta med den, så hittar de exakt den tonen åt dig i affären.

Veckans tillhåll:

7656102916_f3084afa24_b

Den här veckan hänger jag i Strängnäs skogar i Pontus mammas hus på kenneln och gullar med min lilla familj + valpar! Det ska tydligen finnas kantareller i skogen också, så det ska vi plocka. Snart börjar min bästa matsäsong, när man kan äta kräftor och kantarellmackor och det fortfarande är varmt så man kan sitta ute. Det blir en valpfilm också såklart, jag kan ju inte avbryta en tradition! Här kommer en gammal om ni har gullabstinens. Ungefär så här små och söta är valparna vi ska till nu:

Veckans kläddilemma:

m3

I slutet på augusti ska ju jag på bröllop i Italien, och därför kommer här en fråga:
– Vad i hela friden har man på sig som ammande på ett flott smokingbröllop i Medelhavshetta?!
Jag klurar och klurar och tänker att kanske något riktigt slinkigt och silkigt eller varför inte bara köra rakt på med en tubtopp som man kan vika ner? Jag vill ju såklart vara supermegasnygg också, och allra helst ha vintage. Men vintagestilen får ta lite paus nu, tills min vanliga kropp är tillbaka och jag kanske inte ammar en gång i timmen längre. Lynn får ha vit bomullsblus med volangkrage tror jag. Kommer bli fint!

Veckans reseguider:

m2

Jag blev så sugen på dessa stadsguider från Luster! Jag blir iofs alltid sugen på stadsguider, för de är ofta snygga, och så hintar de ju om att man ska få resa också. Här, här och här kan man köpa dem om man är sugen.

Veckans vegorecept:

m5

Avslutningsvis kommer här två goda, somriga och fräscha vegetariska recept ni kan laga i veckan. Rödbeta och fetaostfritters samt grekisk sallad med myntatzatziki! Gottgottgott.
Ha en fin vecka, imorgon visar jag massa bilder från när vi var på landet och hängde runt. Puss.

Translation: A mix of great things on a monday. Have a nice week!

(3)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar