Meny
Annons

Äntligen Hemma, badrummet!

äh!

Nu kan ni se tisdagens avsnitt av Äntligen Hemma på tv4play! Här kommer länken! Jag gör om ett 90-talsbadrum med klumpiga kommoder till en tidlös plats att äta både frukost och bada i! Sen blir jag inlurad i duschen också! Vilket kalas det var! Jag hade som vanligt galet kul och stormtrivdes varenda sekund, bättre jobb på jorden kan man inte ha. Hoppas ni gillar det!!! <3<3


Click the link to see the latest episode of Äntligen Hemma, where I make a french inspired bathroom!

11 kommentarer
 • Anonym

  Vad roligt, jag älskar att umgås i badrummet. Jag har ett solgult badrum och jag och sambon badar ihop flera kvällar i veckan <3

 • Vivvi

  wow! så vill jag fixa mitt badrum men den är för liten. kan iallafall fixa snygga speglar och draperier hehe

 • lisa

  Alltså Elsa, du är min girlcrush gånger miljoner. Dels älskar jag ditt röda hår (har också galet rött hår så jag antar att jag känner en connection där..) men också att du LYSER! Du sprudlar av energi utan att framstå som att du är speedad, jag älskar det! Fortsätt vara underbar, du inspirerar mig till att bli en bättre människa!

 • Anonym

  åh tack vad du är gullig!

 • Anonym

  mysigt!

 • http://gronhandduk.devote.se/ Jennifer

  Du borde ha ett alldeles eget program tycker jag! Har börjat kolla på äntligen hemma endast för att du är med! Du är så superbra helt enkelt!

 • Olli

  Gillade det såå mycket! Bästa delen av hela progamet ju!

 • Marie

  Elsa du är helt fantastisk framför kameran! Man kan inte sluta titta på dig och du känns så naturlig och trygg. Som att du inte gjort nåt annat. Vart hittade du dom fina duschdraperierna? Kram till bästa Elsa!

 • Anonym

  nu blev jag så himla glad! tack så mycket!!

 • Anonym

  tack tack tack!!

 • Tilda (Designokrati)

  Jag har också börjat titta för att du är med, du är så galet duktig och inspirerande!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV