Meny
Annons

dramaten.

what is music/art.
Jag är så himla glad! Eftersom extraföreställningen nu den 27 april klockan 18.00 av ”Vad är musik?” sålde slut så himla snabbt har vi fått en till föreställning senare på kvällen! Så nu kan ni komma och titta på oss om ni vill, när vi sjunger och dansar och pratar musik! Hela föreställningen är efter vargen och Salems bok som de släppte i höstas, och har ni inte läst den, måste ni passa på att göra det också tycker jag! Här kan ni köpa biljetter till föreställningen, som förutom oss tre även skådespelaren Janna Granström från Dramaten medverkar i!

En annan sak är att min senaste ”min värld” är uppe på elle.se, den här gången med superstilikonen och artisten Emilia de Poret som vi har sett i Åhlénskampanjen på tv! Läs om hennes stilikoner, favoritplagg största hångeldröm och vilka tre bloggar hon läser dagligen här! Ha en fin fortsatt fredag allihop!


We got another show at the royal theathre with the show! I’m so happy! Contact me if you’re in Sweden the 27:th of april and I will help you to how you can get tickets!

11 kommentarer
 • Anonym

  Stærkt!

 • Catarina

  Hej Elsa, jag skulle uppskatta superduper mycket om du kunda lista dina favoritkaféer på Söder. För det är så att jag inte bara vill hitta nya favvoställen, utan jag har även planerat att eventuellt söka sommarjobb på något kafé (och Söder ligger så bekvämt till hehe) och jag ska försöka skaffa något extrajobb till höstterminen också. :) ) Skulle uppskatta det jättemycket!
  Tack för världens bästa blogg.

 • Anonym

  okej jag ska göra mitt bästa, skulle dock gärna ha bilder från slällena jag tipsar om, vilket jag inte har än! kram!

 • Anna

  Hej Elsa! Vad är det för kamera du har på bilden här http://elsa.elle.se/amsterdam ?

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1012594710 Milena Eskimå Axklo

  Vad hände med Monki TV???

 • http://ulla-marie.blogspot.com/ Ulla-Marie

  Emilia dännä – classy stinta!

 • Etta Matthews

  Hej fina Elsa! =D
  Jag heter Etta och undrar lite nyfiket om Vargen heter ”Vargen” egentligen eller ifall det endast är ett smeknamn? Jag hoppas att din helg blir super fin! <3

 • http://twitter.com/EttaMatthews Etta Matthews

  Hejsan Elsa! =D
  Jag heter Etta och är lite nyfiken om Vargen heter ”Vargen” egentligen eller om det endast är ett smeknamn? Hoppas att du får en super fin helg! =) <3

 • Anonym

  Hejhej! Vargen heter Pontus de Wolfe, och kallas vargen pga efternamnet. Jag kom på det första gången vi sågs, och har liksom inte riktigt släppt det! kram!

 • Anonym

  ja, det tog slut! Det skulle bara vara 10 avsnitt och jag visade de jag gillade mest! Monki tv fortsätter säkert på sin hemsida med andra personer dock, kolla in! Kram!!

 • Anonym

  en dualflex 2. kram!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV