I samarbete med Felix Här kommer ett tips till er som precis som jag gillar att äta vegetariskt och inte kan få nog av mustiga, smakrika och mättande grytor! Jag blir så glad när jag får frågor om samarbeten som liksom passar som handen i handsken. Felix lanserar nu fyra nya vegetariska grytor som en del av sin veggie-satsning och två av dem åt Pontus och jag till lunch igår. Felix idé är helt enkelt att göra grön mat enklare, godare och mer tillgänglig. Ett helt fantastiskt initiativ som dessutom ligger rätt i tiden om man frågar mig! Jag äter ju allra helst vegetariskt jämt, har kylen full av grönsaker och bönfyllda grytor är ju min absoluta favorit. Ni var ju många som testade min spenat, potatis och currygryta och tyckte mycket om den. Sånt blir jag superglad av! Men ibland hinner jag inte stå och laga från grunden, och då kan det vara skönt att ha fräscha, nyttiga och goda saker i frysen som enkelt värms upp och kan ätas direkt. Igår testade Pontus och jag Felix Coconut bean curry och Halloumi hot pot och de var verkligen himmelskt goda. Jag äger ingen micro men det gick jättebra att värma dem i kastrull på spisen. Böngrytan toppade jag med lite extra färska tomater och färsk timjan. och hot poten fick dill (min bästa grytgarnityr, tipstips!) och lime. Helt klart en framtida lunchfavorit! Detta blir dagens vegetariska tips från Felix och mig till er, hoppas ni gillar dem lika mycket som jag! Här är länken till ett blogginlägg med alla mina bästa recept samlade om ni är sugna på mer, och här är min mat-mapp på Pinterest som även den är fullproppad med veg-inspiration. Heja mer grönt i köket! Translation: A post in collaboration with Felix who are launching four new vegetarian dishes! Pontus and I tried two of them yesterday and now we're in love. I will keep my freezer full of these in the future.