Meny
Annons

i bikini.

Igår la jag upp en bild på bakelser på min instagram och fick uppmaningen att börja tänka på beach 2012. Då gör vi det genom att titta på de här fina badbilderna som min headerfotograf Sima Korenivski tog på mig i hennes svarta badkar! Glad beach 2012!

taking a bath.


I got a comment on a picture of cakes on my instagramflow about needing to start thinking about beach 2012. Lets do that by looking at some bath pictures of me! Happy beach 2012!

152 kommentarer
 • Mathilda

  Hej Elsa!
  Jag heter Mathilda och är åtta år! Min storasyster visade mig dina bilder på dig i bikini när jag berättade för henne att jag kände mig tjock. Jag vill inte bada i bikini med mina kompisar, ifall att de tycker att jag är tjock. Jag tycker att du är bra för att du inte bryr dig fall folk tycker att du är tjock! Och jag tycker att du är söt och fin och modig som inte bryr sig!

  Skriv tillbaka när du ser det här!
  Puss och kram Mathilda!

  P.S. Min storasyster hjälpte till att skriva!

  (Tack Elsa för att du står upp för den du är!! Jag tror att det betydde väldigt mycket för min lillasyster! Hon blev mycket gladare efter att vi hade läst lite på din blogg och kollat på dina bilder!
  Jag är ganska smal själv, så när Mathilda satt och grät över att hon inte ville vara tjock (vilket hon egentligen inte är, hon har bara lite mage!!) så fanns det inte så mycket jag kunde säga. ”Du är ju så smal!” sa hon bara, och jag kände mig hjälplös! Så, TACK!!! För Mathilda är så otroligt vacker, och du har nog hjälpt henne att börja se det!
  Och jag måste bara säga att DU också är otroligt vacker!! ROCK ON!! //Mathildas storasyster Sandra)

 • Pingback: hjartesmil()


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV