Meny
Annons

insta-summer.

Här har vi större delen av min sommar genom Instagram! Mest glittriga klänningar jag aldrig köpte, Båstad, Gotland och kalas!

instasummer.
1. En klänning från Topshop, ganska så perfekt men jag kan inte ha deras kläder pga de blir små toppar på mig så den fick hänga kvar! 2. Semesterfoto från Båstad! 3. Vargen och jag ska på vernissagekalas och har gjort oss extra fina. 4. Lavendelmuffins. Älskar alla bakverk med blommor i!

instasummer.

1. Vargen njuter av kvällssol i Båstad. 2. Jag i mina nya brillor och rosé! 3. En dag hängde jag med ett filmteam och jag fick vara med i en dokumentärfilm. 4. Mamma och jag picknickar på golvet till vår lägenhet som vi konstnärar oss i i Annedal.

instasummer.

1. Sommarens första kantarellmacka! 2. Jag i röd Myrornafyndad klänning på bästa båten Vraket! 3. Där spelar vi spel varje söndag och den här gången var det Stockholm Maffia! Jag älskade varje sekund och stod upp för det var så spännande! 4. Vargens och min lägenhet när vi mest är ute och ränner hela sommardagarna.

instasummer.

1. Mojito på Strand. 2. Några av mina brudklänningar som jag hyr ut och som nu ska få flytta från södermalm in till stan och Konstakademien! 3. Jag framför dem i en bild tagen av Plan Sverige när jag lånade ut två klänningar till dem för ett välgörenhetsprojekt. 4. Testar kontrastknappen lite bara och ska på sommarkalas med middag och dans!

instasummer.

1. En middag i Visby. 2. Vårt hotell Stelor där vi bodde under tre nätter i olika rum! 3. Gården där vi hade hamburgarfest under träden på onsdagskvällen. 4. Sviten vi bodde i en natt och där jag jobbade lite nöjt framför kakelugnen.

instasummer.

1. Utmärkt creperia i Visby, jag åt en galette med chevre såklart. 2. Gulligaste Salem och Greta en kväll vi hälsade på! 3. 60-talseyeliner och 50-taleklänning. 4. På väg till förfest hos Michelle!


My summer through Instagram!

10 kommentarer
 • Göteborgs gladaste skata

  Wow, hittade dig här: http://www.djungeltrumman.se/artikel/Goteborg_Streetstyle_gor_Way_Out_West

  Fan vad du är snygg då, som vanligt.

 • Anna

  Vad somrig och fin du var på bilden med brudklänningarna!

 • Charlotte

  Elsa! var har du hittat glasögonen?

 • http://vickys.se/ Vicky

  näst sista! sjukt snygg.

 • http://brgmrk.blogspot.se/ Bea

  Vilket optimalt myshörn där i soffan framför kakelugnen! I min fantasi så ser mitt hemmaliv lite ut så. Som att jag ser det från ett sådant soffhörn. Och allting är liksom euforiskt och glatt och lite stillbildsaktigt som det alltid är i fantasin. Och en brasa då, om jag hade anlag för att lägga vedklossarna rätt. Och sedan är jag aldrig hemma mer än jag behöver. Och jag sover bara i den soffan. I en pyjamas som inte kliar. Och med en katt i knät.

 • http://Maatildalindgren.blogg.se/ Matilda

  åhhh du är så sjukt vansinnig snygg elsa! lyssnade på ditt fantastiska sommartal, och jag älskar det verkligen. Så underbart bra!

 • Anette

  Elsa jag gillar din frisyr..har du några tips på hur man får det sådär :)

 • Plan Sverige

  Vilka härliga bilder! Och tack Elsa för lånet av klänningarna =)

 • http://www.pitea-tidningen.se/bloggar/bloggare.aspx?blogg=5555878 Elin en trappa upp

  Vilken fantastisk glittrig klänning!

 • Pingback: Roligt att så många gillar Stelor! « Hotel Stelor()


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV