Meny
Annons

ska vi jobba ihop?

Nu är det så att jag skulle behöva er hjälp. Jag får ibland fina mail med texter om hur vi skulle passa så bra ihop och att ni vill jobba med mig och sånt och nästan alltid måste jag säga åh inte nu men kanske snart.
Igår kom jag på att två är ju så mycket bättre än en och att det bums behövs lite hjälp på Beyond Retrokontoret på Brännkyrkagatan i Stockholm där jag hänger mestadels av tiden. Så jag undrar om någon av er kanske är sugen på att praktisera hos mig som press och PR-assistent för vintagebutikerna Beyond Retro? Det finns tyvärr ingen budget, men massa erfarenhet att tjäna! Under hur lång tid det gäller kan vi ju bestämma tillsammans men gärna så snabbt som möjligt!
Det har blivit så många härliga butiker nu och jag skulle vilja ge extra kärlek till den nya vid zinkensdamm men hinner liksom inte så mycket som jag vill. Det skulle alltså bli ditt uppdrag! Hitta på roliga fester, skriva fina blogginlägg, göra facebookevent och pressmedelanden! Kanske få ta hand om lite stylister, fota en del och så hänga med alla fina personer här och alla underbara kläder såklart! Jag ser helst att du är över 18 år, men annars får du vara lite hur som helst! Maila mig på elsabillgren@gmail.com om du vill för jag skulle bli så glad!


I’m looking for an intern! Email me at elsabillgren@gmail.com if you are interested!

33 kommentarer
 • http://evakuera.blogspot.com/ Eve

  Åh vad jag önskar att jag bodde i Stockholm! Jag skulle så gärna vilja jobba med dig och Beyond Retro, och erfarenhet tackar man aldrig nej till! Hoppas du hittar en riktigt bra assistent och jag önskar dig all lycka :) .

 • Jennifer

  Varför är jag 16 år och bor på fel ställe? Åh.

 • http://lillasystermli.blogg.se Emeli

  Jag vill så gärna gärna gärna! Men jag är bara 17 år.. OCH i behov utav praktikplats vecka 48. Så typiskt.. Hoppas du kommer med liknande erbjudanden i framtiden! Skulle vara så häftigt!

  Kramar.

 • elsa

  emeli: skicka ett mail så hojtar jag om jag behöver någon då, för nu brinner det i knutarna och jag behöver hjälp bums! Nästa gång. puss.

 • Amanda

  Hej Elsa!

  Jag tror bestämt att du beskriver min syster i texten här ovan. Du behöver henne – hon behöver dig! Win/win!

  Min syster kan vara en utav de mest fantastiska människor jag har mött, det är liksom bara en bonus att hon dessutom råkar vara min syster. :)

  Hon är smart, rolig, driftig som få, har ett enormt socialt nätverk här i Sthlm genom sitt biyrke som burleskartist.

  Jag har vidarebefordrat detta inlägg till henne då jag inte fick tag i henne nu via telefon, hoppas verkligen att hon ser det och hör av sig till dig.

  Om du vill veta mer om henne annars så kan du även kontakta mig via min registrerade mailadress för mer info om henne samt kontaktuppgifter.

  Ps, tack för en oerhört inspirerande blogg. Du är verkligen en förebild och inspirationskälla på så många sätt!

 • http://disabella.devote.se bella

  Å typiskt! Jag som inte har fått någon praoplats i år. Inte konstigt när man bor i färgelanda med tre bytiker typ. Hade gjort vad som helst för att få vara med dig där!

 • Sandra

  åh, det skulle jag vilja men jag är tyvärr för ung och på fel ställe.

 • Ida

  åh, jag vill verkligen, men gud jag är ju bara 14, vad sitter jag och tänker på, jag får ta och vänta ett tag till! ps. din blogg är underbar!!!!

 • http://rosettflickan.blogspot.com Linda

  såsynd att jag inte bor i stockholm, jag som är arbetslös och ändå bara går och skräpar på dagarna. Hoppas du hittar någon!

 • http://popflickan.blogg.se Lisa

  åh himla synd att man inte bor i sthlm :(

 • Simon

  Åhh det hade passat mig men jag bor inte i sthlm :(

 • http://daysbest.tumblr.com Andie

  Too bad I’m living in Germany right now :( If you need a foreign correspondent, I’d be happy to help you!

 • http://www.modexporten.se Åsa

  Åh din jäkel! Vill vill men bor alldeles för långt bort… :o /

 • Gabriella

  Vad hemskt att man är 16 och bor i Skåne vid ett sånt här tillfälle. Men vad kul för den som får chansen!

 • Anette

  Men fy, hur kan du utnyttja tjejer som ser upp till dig så? Det är ju fel och kränkande, tänk efter!

 • Tove

  Anette: jag tror att det är DU som ska tänka efter. Det är ju inte barn Elsa riktar sig till. Vi är mogna 18-åringar (eller äldre)som själva kan göra bra val i livet, och en praktikplats på Beyond retro hade varit ett fruktansvärt bra livsval. Vem vet vad det kan leda till, och även om det inte leder till något speciellt så får man otrolig livserfarenhet. På vilket sätt tycker du hon utnyttjar oss?

 • Tove

  Ber om ursäkt till Elsa, jag vill verkligen inte skapa bråk på den här underbara bloggen. Men hennes kommentar gjorde mig faktiskt lite arg. Puss

 • http://misslinnealoo.blogg.se linnea

  Å, att man inte var artonårig stockholmare…

 • http://shebook.blogg.se Emma

  Jag har skickat ett mail till dig nu :)

  Kram Emma

 • Pingback: Katta Kvack » Jag vill!

 • http://rosetter.blogg.se agnes

  oooh, attans att jag bara är 15! Men säg gärna till om du behöver en till praktikant om 3 år :) puss!

 • http://josilicious.blogg.se/ Josephine

  Attans vad tråkigt att man bor i Göteborg! =(

 • Anette

  Tove: Att man inte får lön räcker väl? Klart att praktik är bra erfarenhet om man får gå ”vid sidan av” och lära sig när man går typ gymnasiet, men att jobba som assistent obetalt är ju bara att bli utnyttjad.
  Men ja, det är ju till dom som är 18 eller över hon riktar sig till och då är det ju upp till var och en av de som söker om de vill låta sig utnyttjas i tron om att det ska leda till nåt.

 • http://vitlilja.webblogg.se Suzanna

  Ett år för tidigt:’( Hur är det med extrajobb?
  <3

 • happ

  varför måste man vara arton?

 • mjao

  så man ska göra precis samma arbete som du gör, fast man får inte betalt. det är ganska så dåligt! även om man får erfarenhet!

 • Bella

  Jag har skickat ett mejl till dig, hoppas du läser det!! Kram

 • Alex

  Men ursäkta mig. Och vad skall den ungdomen leva av? Maslows pyramid, hört talas om den? Okej att sova på en madrass eller hemma hos Mamsen, men watta fuck, de unga måste ju kunna leva. Man tjänar ju mer som hushållerska från Littauen. En tusing i veckan kan ju inte vara för mycket begärt, men noll, då får du väl göra skitjobbet själv… vilket jädra skämt!

 • elsa

  alex: men herregud hur provocerad får man bli av en praktiktjänst!!?

 • http://noonablog.com Paula

  Jag tror att ni som tycker att det här är ett ”skämt” har lite annan (fel) synvinkel… Jag tror inte att Elsa menar detta som ett heltids jobb – jag skulle snarare se det som en hobby vid sidan av, som öppnar dörrarna för ett rikare socialt liv och för framtida arbetsmöjligheter.

  De flesta i mode-branschen börjar utan lön, allt handlar om kontakter för att lyckas i den här världen…

  Elsa kan väl inte hjälpa att Beyond Retro har en tight budget? Man är bara utnyttjad om man förlorar mer än man vinner, och det är en fråga om prespektiv.

 • http://ladysarin.yolasite.com Sarin Burleskbloggen

  Hade varit helt fantastiskt men har massor med projekt redan och bor i Göteborg -_-… Annars har jag en dröm i smyg att jobba i en vintagebutik! Den blir säkert sann någon dag.

  (Personen från ovan verkade inte veta hur branschen fungerar :c han/hon kan dra dit pepparn växer!)

 • karin

  Hej elsa!
  Har skickat mejl till dig, hoppas du läser det! :)

 • Pingback: det modiga. | Elsa Billgren


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV