Annons
Annons

💃 Fredagslistan 💃


 

1. Har du nÄgot smeknamn?

Just nu kallas jag nog mest Billgren av alla mina smeknamn. Billan ibland, Elsping dÄ och dÄ. NÀr jag gick i högstadiet kallades jag Elsis, Pellsa, Balsam etcetc.

2. Har du nÄgot konstigt du alltid behöver göra?

Annons

Eftersom min lĂ€genhet brunnit en gĂ„ng kollar jag alltid ljus, spis och locktĂ„ng en extra gĂ„ng. Jag sĂ€ger ocksĂ„ alltid högt innan jag gĂ„r hemifrĂ„n ”ljusen Ă€r slĂ€ckta”. Andra grejer jag alltid mĂ„ste göra Ă€r tex att ha vatten rinnande nĂ€r jag kissar (jag vet, sĂ„ dĂ„ligt ska genast sluta), olĂ€stmarkera mail som jag lĂ€ser i telefonen för att sen lĂ€sa ”pĂ„ riktigt” pĂ„ datorn. Hatar att svara pĂ„ mail i telefonen, det blir alltid fel.

3. Andra mÄsten?

MÄste ha mjölk i kaffet, alla Lynns teckningar pÄ vÀggen och vit kajal pÄ undre franskanten.

4. NĂ„gra lyxvanor?

Jag handlar alltid middagen samma dag, alltsÄ aldrig storhandlingar. Det kanske inte rÀknas som lyxvana utan bara dumt? Jag köper alltid mandelmjölk som kostar 30 kr/paketet, anvÀnder dyrt schampoo frÄn Kerastase, unnar mig ofta snittblommor och gulliga outfits till Lynn. Dock gör jag aldrig naglarna, brynen, ansiktsmask, vaxar mig, lÀmnar in pÄ kemtvÀtt, har stÀdare eller Äker vÀrst mycket taxi.

5. NÀr ingen ser, vad gör du dÄ?

Biter extremt mycket pÄ nagelbanden, gÄr runt hemma i pyjamas, Àter mörk choklad som jag doppar i jordnötssmörsburken, sitter pÄ golvet framför teven och Àter, stirrar ut i vÀggen och funderar och stÀdar. Jag Àr extremt sÀllan ensam nuförtiden. Minns inte nÀr jag var det senast faktiskt.

6. Vad stör du dig pÄ hos andra?

Det jobbigaste jag vet i nÀrkontakt, alltsÄ sÄnt som jag mÄr dÄligt av nÀr det sker i direkt kontakt med mig (dvs inte krig, orÀttvisor generellt etc) Àr nÀr folk inte Àr tydliga med mig. NÀr de himlar med ögonen, Àr luddiga och gör mig osÀker. NÀr jag fattar att de tycker att jag betett mig dÄligt, men inte sÀger nÄgot men visar att de Àr sura. Jag fÄr ocksÄ panik nÀr folk avbokar grejer hela tiden, aldrig vill hitta pÄ nÄgot eller ska markera revir.

7. Vad Àr din sÀmsta sida?

Jag Àr otÄlig och egocentrisk. Jag jobbar pÄ det, men har det djupt rotat i mitt dna tror jag. NÀr jag gick schematerapi fick jag göra en djup genomgÄng av min person och fick veta att jag hade grandiositetsdrag. Dvs narcissism light. Eller det kanske det inte alls Àr, men sÄ tolkade jag det iallafall. MÄnga av de problem jag har haft socialt i livet har berott pÄ detta. Det Àr viktigt att jag visar mig ödmjuk och varm, sÀger kÀrleksfulla saker och inte sÀtter höga krav pÄ min omgivning, bara för att jag har höga krav pÄ mig sjÀlv.

8. Vad Àr din bÀsta sida?

Jag Àr vÀldigt lojal och kreativ. Jag skulle aldrig spela spelet mot nÄgon och visar alltid att jag Àlskar att vara med den personen. Alla fÄr vara med och leka, och alla fÄr komma hem till oss om de vill mysa i vÄr soffa. Pontus sÀger att jag har ett gott hjÀrta, men det kanske han mÄste by marriage :).

9. Vilken sida av sÀngen sover du pÄ?

Jag sover pÄ den högra sidan. NÀr jag mÄdde som sÀmst för ett Är sedan bytte jag sida för att förenkla sovandet. Det funkade faktiskt.

10. Vad gillar du för musik?

Jag Àlskar franskt 60-tal och 90-talsdanshits.

11. GrÄter du ofta?

Inte lÀngre. Jag grÄter nÀstan aldrig nuförtiden. Undrar om det Àr för att jag liksom inte har tid? Jag vill inte att Lynn ska se mig grÄta, fast det skulle sÄklart inte vara sÄ farligt. Kanske har jag grÄtit tillrÀckligt pÄ ett tag. Det Àr skönt att försöka minnas nÀr man grÀt sist och sÄ var det lÀnge sedan. Fast jag har alltid varit en sÄn som grÄter lÀtt. Jag tycker ocksÄ om nÀr andra grÄter, kÀnner stark kÀrlek till dem dÄ. Som i mÄndags nÀr jag var hemma hos min kompis som nyss fÄtt barn och hon grÀt pga hormonerna och allt som hÀnder nÀr man blir förÀlder. Det finns inget finare Àn det, sÄ rena och oförstörda kÀnslor. Vill bara kramas och vara nÀra dÄ.

12. Finns det nÄgot du sÀger Ät andra att göra men inte gör sjÀlv?

Jag sÀger Ät Pontus att ha ytterdörren olÄst nÀr jag kommer med tunga kassar frÄn mataffÀren men glömmer alltid att göra samma tillbaka till honom.

13. Vad sjunger du nÀr du stÄr i duschen?

Jag sjunger inte, och vi har ingen dusch! Vi har ett badkar, sÄ oftast Àr det Lynn och jag som brottas dÀr i. Jag försöker hÄlla tuttarna under vattenytan sÄ han inte ska komma Ät, medan jag klagar pÄ att det Àr sÄ fisljummet och skÄllar sen mig sjÀlv i tystnad nÀr Pontus plockat upp honom.

14. Vad önskar du dig mest just nu?

Att pitchen som görs idag mottas vĂ€l och jag blir med tv-program snart igen. 😳

15. Vilken matrÀtt Àr din favorit?

SkaldjursplatÄ!

Nu ska jag kila till ateljén och ha en brudprovning med den hÀr donnan! Det ska bli spÀnnande att se om hon hittar nÄgot i mina gömmor! Ha en superhÀrlig fredag. Puss.

Lista frÄn Hanna

(5)
(39)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar