SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

10 favoritwebshoppar för inredning


 

Jag jobbar ju mycket med inredning som går att köpa på internet numera. När man inreder till ett program som sänds över hela landet är det viktigt att det mesta går att köpa. Dessutom säljer många flotta vintagebutiker prylar och möbler på internet, och de billiga webshopperna med mängder av saker att fylla hemmet med blir allt fler. Vi handlar mer än någonsin på nätet, och inredning är där uppe hos mode och nosar i vad vi vill köpa och kika efter när vi drömmer oss bort. Jag har samlat mina 10 bästa webshoppar i ett inlägg. Detta är inte ett sponsrat inlägg utan jag har valt de som jag gillar och använder helt enkelt. Klicka lugnt!

Annons

w1

Olsson & Jensen hittar du bohemisk inredning, mycket svart/vitt, luddiga mattor, vintagemöbler och småsaker. Jag vet inte riktigt hur och om de säljer till privatpersoner men detta är ett av mina favoritvarumärken och nästan alla möbler i mitt hem (matbordet, mattan, bänken och stolarna) kommer härifrån! Marie Olsson Nylander (som vissa kanske såg i Husdrömmar?) är en av mina stora inspirationskällor och hennes hem i det här reportaget tyckte jag mycket om.

w2

Hos Fine little day kan man köpa lekfulla och välgjorda textilier och annat till hemmet. Vackra nordiska mönster med nära till naturen.

w3

Webshoppen Rum21 är en av de största inredningssajterna och här hittar man allt man behöver, om det är nytt man är ute efter alltså. Lyxigt och budget, mest lyxigt, design, lampor, stora möbler, soffor och smått och gott.

w4

Förutom alla auktionssajter med vintageinredning tycker jag nog att Blocket är bäst. Här går det alltid att få tag på något använt och vackert, till bra pris och smidigt för den som säljer och den som hämtar om man har bil. Jag köper mycket av min vintage till ÄH här. Glöm inte heller att sälja av dina egna saker ibland.

w5

Sajten Refurn är en lite gömd sida som bara säljer second hand. Här behöver man inte buda utan kan köpa sin gamla möbel direkt när man hittar den. Rätt mycket nygamnmalt, Ikea etc, men en del fynd, speciellt för den som gillar att göra om!

w6

Märket Oscar & Clothilde utgår från klassisk design från hela världen när de tar fram sin inredning. De gör underbara speglar, knäppa och classy saker att piffa upp sitt hem med och kommer ofta med nytt. Priserna är helt okej för vad man får.

w7

Fina Artilleriet är Sveriges bästa inredningsaffär och tur för oss som inte bor i Göteborg att de har en webshop. Tyvärr är inte föremålen gratis, men det finns alltid något med stil att sukta efter. Det är en blandning av gammalt och nytt, och Artilleriet är alltid först när det gäller inredningstrender.

w8

Klassiska Ellos Home är Ellos egna heminredningsaffär på nätet. det är en budgetbutik som har det mesta och vissa saker är verkligen vackra. Jag köper ofta stolar och mattor härifrån till mina jobb, tänk naturmaterial så hamnar du rätt.

w9

Du hittar Dusty deco, som är den coolaste möbelaffären i Stockholm, belägen i en källare i Hornstull. Här trängs designklassiker med vintagefynd, konst och modiga inredningsdetaljer. Scrolla runt i webshoppen och öppna sinnet för det senaste inom vintageinredningstrender.

w10

Sist men inte minst så är Brandstationen en underbar affär på Hornsgatan som har det mesta för ett snyggt klassiskt hem. Här kan man köpa allt från krokar till kaktusar, massor i marmor, mässing och resten av de trendiga materialen. Strosa runt i affären eller i webshoppen efter inspiration.

Det bästa är dock att verkligen tänka igenom exakt vad du är ute efter innan du går in i en butik eller webshop. Ha måtten klara för dig innan och samtala alltid med din partner så ni gör stora val tillsammans. Gör man det rätt kan inreda ett hem vara det roligaste projektet någonsin, och tänk på att det mesta du köper vintage får du tillbaka pengarna på om du tar hand om det väl!

Translation: My top 10 swedish webshops for interior design.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar