SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

3 fredagssaker


 

God morgon! Idag har jag inspelning hela dagen och kommer ha noll datatid så vi kikar på lite saker jag varit med i på sistone.

21496928172_3778ece66b_k

– Moa från Littlecoffeebreak intervjuande mig i ett lite ovanligt grepp som jag tyckte var kul. Väldigt målande och spännande frågor. Här hittar ni intervjun!

Annons

brudklanning-brollopsmagi-elsa-billgren-brollop-vintage

– Bröllopsmagi intervjuande mig om min bröllopsklänningsbusiness och det blev ett faktarikt och matnyttigt samtal. Om du funderar på att hyra en brudklänning nu eller senare kan det vara intressant att läsa kanske! Här hittar du den intervjun.

julia_isabellestipendiat15_2

– Sist men inte minst så har Isabellestipendiet (med 20 000:- i prispengar) delats ut nu, där ju jag satt i juryn bland andra. Priset gick till Julia Schaffer Flemk som är plattsättare och så här lyder motiveringen:

“Med sitt mod, djävlar anamma och sin aldrig sinande energi är 2015 års Isabellestipendiat en lysande förebild som påverkar byggbranschen till det bättre. Hon visar med sitt företag Julias Plattsättning & Bygg prov på högklassig hantverksskicklighet, ansvarsfull rekrytering, medvetet nätverksbyggande och är på det sättet en inspiration för kvinnor som vill bli eller redan är aktiva hantverkare. Det är en ära att tilldela Julia Schaffer Flemk historiens femte Isabellestipendium.”

Julia fick så höga poäng för det arbetet hon gör med Julias plattsättning och bygg där de flesta hantverkarna är kvinnor vilket jag tycker är fantastiskt.

Hörs snart! Puss.

Translation: Three little links on a friday.

(8)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar