Annons
Annons

30 skönhetsfavoriter


 

Här kommer en full redogörelse för mina skönhetsrutiner och favoriter i baddrumsskåpet! Jag byter ju produkter ibland, testar runt och är en periodare med olika rutiner. Men så här ser favoritdrösen grejer och vad jag gör med dem ut nu:

Annons

Kroppsvård:

Jag har väldigt torr hud, speciellt på vintern och tycker om härliga scrubber när jag badar som verkligen tar bort död gammal hud och feta krämer som gör huden len och full av lyster. Jag oljar också benen med ett kroppsserum innan jag stoppar ner dem i strumpbyxor för att verkligen ge fukt hela dagen.

1. Shea Butter Ultra Rich Body Cream från L’Occitaine
2. Birch body scrub från Weleda
3. Re-activating body serum från Björk & berries
4. Sparkling citrus bloom body scrub från Estelle & thild
5. Skin food från Weleda

Rengöring:

När man som jag har smink varje dag och dessutom känslig hud är rengöringen A och O. Slarvar jag med den ser jag trött och glåmig ut på en sekund och dessutom sliter det på min hud. Jag gillar bäst försiktig rengöring, helst utan parfym, som jag har på en varm och fuktig handduk. Jag brukar använda små vita fyrkanter i frotté som vi köpte till Lynns blöjbyten men som jag nu har snott några av och använder till mitt fejs, hehe.

6. Cleansing gel formula från Björk & berries
7. Almond soothing cleansing lotion från Weleda
8. Mandelolja från A-pro

Händer:

Handprodukter är kanske det jag lägger mest pengar på. Jag älskar att ha en härlig tub handkräm liggandes framme på nattduksbordet och en lyxig tvål nu när jag tvättar händerna rätt ofta och blir torr. Målarfärgstuber som blir snyggare ju mer man klämmer på dem är mina favoriter.

9. Dark rain hand cream från Björk & berries
10. Castes hand cream från & other stories
11. Shea butter hand cream från L’Occitane
12. Resurrection aromatique hand wash från Aesop

Ansiksvård:

Jag har testat många ansiktscremer i mina dagar. Jag testar mig fortfarande fram en del. Men just nu är jag helt kär i Clarins Beauty flash balm som känns lätt samtidigt som den återfuktar och ger en vacker lyster. Jag gillar serum, toners och ansiktsmasker som ger en lyxig känsla och som inte gör mig röd. Jag är nämligen väldigt lätt allergisk mot produkter, men dessa kan jag ha.

13. Beauty flash balm från Clarins
14. Super bioactive control serum från Estelle & thild
15. Multi active toner från Dermalogica
16. Rescue mist från Aco
17. Ultra facial overnight hydrating masque från Kiehl’s
18. Deep hydration treatment mask från Exuviance

Parfym:

Jag använder sällan parfym just nu när jag har en bebis på kroppen rätt ofta, men när jag gör det väljer jag någon av dessa som är mina fem favoriter. Läs mer om parfymerna och vad de doftar här.

19. La femme från Prada
20. Punk boquet från & other stories
21. N° 1 från Haymarket
22. Love story från Chloé
23. N° 19 från Chanel

Hårvård:

Mitt stackars burr ska återfå sin forna glans från innan jag började bleka och färga och göra vad vet jag med mina rågblonda lockar. Jag var en sån som köpte schampo på mataffären till min frisör sa att jag borde kanske prioritera om ifall jag ville att det skulle klara vintern, så nu använder jag bättre produkter och lockar det sällan. Jag tvättar håret högst en gång i veckan och försöker att torka det helt innan jag somnar. Sover man med blött hår blir hårbotten torr.
Förutom schampoo och balsam har jag värmeskyddande kräm i ifall jag ska styla det och även en rothöjande volymkräm.

24. Schampo och balsam från R+Co
25. Body mass leave in plumping treatment från Kevin Murphy
26. L’incroyable blowdry från Kérastase
27. Hårborste från Mason Pearson

Läppar:

Läppstiften ligger på hyllan nu när jag helst pussar på min bebis mest jämt, men fnasiga läppar har jag ju så här års. Därför ligger tre favoritläppbalsam på nattduksbordet, i handväskan och i badrumsskåpet. De kladdar jag på en gång om dagen och det gör verkligen läpparna mjuka!

28. Läppbalsam i doften Lychee flower från Mor
29. Läppbalsam i doften Sorbet från Mor
30. Floribunda lip balm från & other stories

Translation: A collection of my best face and body products.

(25)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar