Annons
Annons

5 extremt bra tips


 

Processed with VSCOcam with c1 preset

Pontus har startat en podcast! En musikpod som heter Nya låten! där han intervjuar artister om deras nya låt. En nördig intervjupodd där man liksom dissekerar tankarna om hur en låt kommer till, varför och hur etc. Tänk En hitlåts historia på Svt om ni sett det. Första avsnittet ligger ute nu och då är inte mer än Det vet du gäster. Nästa vecka blir det Loreen och efter det nya Vikingarna. Linnea Henriksson och Benjamin Ingrosso kommer också och gästar.

Annons

Jag tycker alltid Pontus är så himla duktig i Gomorron Sverige, så detta är ju ett naturligt steg för honom att ta. Om ni också gillar att nörda in er på musik tycker jag att ni ska prenumerera på Nya låten! i er podcastapp, kommer varje fredag!

Här kan man lyssna prick nu! Göre bara!

114061-cryu7jdxdb

Nästa grej är att jag fick ett fint mail från en tjej som heter Julia som ville tipsa om hennes ideella förening som heter Ung lokal. Det är en ungdomsjour som riktar sig till tjejer mellan 13-25. Man kan komma till dem och träffa en kurator, sjuksköterska, mentor eller socionom, och prata om allt mellan himmel och jord. Ställa frågor, eller bara hänga en stund och umgås med vuxna. (Det kan ju kännas skönt ibland!) De har också föreläsningar om kropp och knopp, och vill vara en guide i allt det som känns krångligt och som de kanske inte alltid vågar lära ut i skolan.

Så himla himla bra grej! Finns i Göteborg och här hittar ni hemsidan! Sprid gärna infon om denna smarta förening så många tjejer hittar till detta trygga rum. <3.

bikini

”Vi med stora bröst måste också få leva i en enkel go trekantsbikini utan att få nackspärr.”

Kakan är ju så himla bra på alla sätt, tex bjussar hon på ett blogginlägg med badmodeinspiration för oss med stora bröst, lår och rumpa. Jag har ju inte bestämt mig för om jag är en bikini eller baddräktsperson än, så jag brukar köra båda. Gärna lite bredare trosor och i retrosnitt. Jag gör gärna själv ett inspoinlägg när sommarn kommer.

Här kan ni läsa Kakans inlägg!

gazelle

Jag fick ett till mail från Emma som tipsade om att hon har ett par oanvända Adidas Gazelle i den snygga rosa färgen som hon har lagt upp på Tradera. Så om du är ute efter ett par i strl 38,5 finns de alltså här! Toppen när de ju är slutsålda överallt annars.

ah

På måndag är det dags igen!! Då börjar Äntligen hemma för säsongen och jag är först ut med en stor inredning för en liten person! Ett barnrum med massa budgetlösningar, DIY, tips och trix.

Jag målar om loppisfyndade möbler så de kännsbarnvänliga och roliga, gör en egen barnsäng av en vanlig resårbottenmadrass man man ju ofta har hemma men som kanske är lite trist. Jag lyxar till det med vackra Libertytyger och syr allt från lektält till sänghimmel också på ett sätt så man vill ha barngrejerna framme som fininredning!
Hoppas ni blir inspirerade! Imorgon måndag kl 20.00 på TV4 visas det. Vi ses i rutan som man säger, puss. Här kommer en trailer:

Translation: 5 tips on everything from a podcast to a pair of shoes.

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar