Annons
Annons

8 inspirerande blogginlägg att läsa


 

Här kommer en drös inspiration från bloggare jag följer. Jag läser gärna en mix av mode, inredning, tankar, vardagsliv och mat. Här är några favoriter från sistone:

The chronicles of her – the november list

Annons

output_MfCOgV

Så där trendigt mode och vill ha-iga plagg att man skriver ner på lista och ger sig ut i vintageaffärerna. Jag sydde om ett par jeans till jenskjol när jag gick i nian, kanske dags igen. Plus den här vita blusen, hur fin vore inte den under en av mina dirndl-klänningar?

Suvi sur le vif – repetition

puuro_suvisurlevif

Den här mandel och pärongröten fick mitt stackars frukosthjärta att slå dubbla slag. Dessutom, är det mannagrynsgröt jag skådar? Åh herre min je vad gott.

Julia alltid mitt i prick – 5 snack peaks på mitt hem

22759263330_b04cce314d_k

Ska också börja skriva sneak peaks i varje rubrik från och med nu för att det är alltid så spännande att läsa om. Jag älskar den här typen av små bilder från någons riktiga hem. Detaljer av inspiration.

Blondinbella – Att våga tänka om

Skärmavbild 2015-11-18 kl. 15.45.10 (kopia)

Underbart att läsa om Blondinbellas förändring och resa. Hur hon själv beskriver att hon blivit mjukare, vill hjälpa och helt enkelt erkänner det de allra flesta inte vågar – det går att förändras.

Mariaemb – mammas nyponsoppa

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hela min barndom kom tillbaka när jag läste om den här hemgjorda nyponsoppan. Även färdig varm från pulver går bra tycker jag, om man har riktig grädde och mandelbiskvier i. Bästa bjuda på-desserten så här års i min bok.

Tant Johanna – happy friday

johannabradford_happyfriday_6nov

Ingen gör golvstilleben som Johanna. Dessutom älskar jag att hon tar med en härlig gammal oljemålning. Dags för det sirliga printet att bytas ut mot gamla dramatiska vyer och blomstilleben i vas!

Emma Elwin – faux fur

filippa

Min gamla vapendragare och kollega Emma Elwin visar hur rätt det är med infärgad fuskpäls á la Mick Jagger i vinter. Jag har en knallblå i gömmorna någonstans, kanske ska leta fram den och bli ännu mer diskret på stan.

Northern delight – wooden boxes

MG_2013-1

Anna och jag brukade loppisjaga i Paris när hon bodde där, minns ni tex när hon fyndade brädspelet uppe till vänster i bild? Hon är iallafall mästare på att få loppis och nytt att gå ihop, fotar som en gudinna och inspirerar med sin inredning!

Translation: 8 inspiring blog posts to read!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar