Annons
Annons

9 tipsiga och inspirerande Instagrambilder


 

God morgon! Den här helgen har varit fullproppad till bredden om en säger så. Och jag har fotat mycket, så ni kommer få följa med både bildmässigt och känslomässigt. Det är så mycket som händer och på samma gång står det still. Jag tycker på något sätt om den här typen av skiften, allt kan hända, och det kommer det.

Annons

Idag ska jag redigera lite bilder om jag hittar en plats med skugga runt mitt matbord. Sen ska vi ha massplaydate hemma hos Tove. Hon bor i en lägenhet med världens största vardagsrum, så det är perfekt att bara släppa ut kidsen där medan vi sitter och surplar kaffe och avhandlar helgens kaos och allt annat som händer i livet. Alltid mysigt att träffa tjejerna på en söndag. Jag vill kramas i soffan och bara ta det lugnt.

Jag har sparat ner lite fina Instagrambilder som jag gillat extra mycket senaste tiden, som vanligt. Tänkte att vi kan kika på dem innan de blir för många. Jag hör er också angående att ni inte gillar när jag lägger ihop dem nio stycken i smått, så nu kommer de två och två lite större istället. Hoppas ni hittar lite inspiration och kanske någon ny att följa! Kram!

Linn Eklunds bilder från Villa la Madonna är som tagna ur Vogue. Hur får hon till det? Jag tror att det är hennes mamma Annica (som också är delägare i Villa la Madonna) som fotat, och det är något lekfullt galet underbart med bilderna jämt. Fritt och härligt, ingen ångest och inga krav på mig som åskådare, bara glädje. Så skönt och inspirerande! Vill ha allt hon har på sig också, så nått gör hon ju väldigt rätt!

Waldersten har en rätt så mörk Instagram, men jag gillar att få hans fina texter och teckningar i mitt annars rätt pastelliga flöde. Denna dikten kändes passade den här helgen…

Seaofshoes har gift sig, och hennes klänning kan vara den finaste vintageklänning jag sett på bild ever. Så ”otrendig” och därför så rätt. Överdådig Disneyprinsessa och oljemålning på samma gång, utan för mycket kjol. Tycker så mycket om allt med detta bröllop!

Ettrumtill har flyttat till hus och inreder sakta och varsamt. Men även Katarina får ryck och sätter upp en tavelvägg pang bom en kväll. Can relate. Det blev så fint! Tycker alla människor borde ha en tavelvägg över matbordet i köket. Istället för det vanliga ensamma printet som brukar hänga över köksbordet. Det blir lite mer inrett och vardagsrummigt vilket jag gillar massor.

Kae Yelch har bott på Ace hotel och fotade golvet. Vi ska ju renovera badrummet på Gotland och jag letar inspiration lite överallt. Detta var fint! En knixig grej med badrum tycker jag nämligen är att alla golvklinker nästan alltid är gulaktiga vita och väggkaklet mer kalla i tonen. Det gör att det liksom inte matchar helt. Jag har kollat på mängder av alternativ men kanske är mosaik rätt väg att gå? Då kan man ju få det vittvitt med grå små blommor om man vill och ha vanligt 15×15 på väggarna.

Sofia Woods foton på mat. Alltså. Jag säger det om och om igen. Måste bli bästis med henne så jag kan få äta med henne. Vi var på samma middag i torsdags så jag är en bit på väg iaf! <3

Gustav Broström har en av de snyggaste Instagramkontona som finns där ute på internet. Härom veckan tipsade han om en grej i Paris. Eftersom jag ska dit i december spetsade jag ögonen. Så här skriver han:
”Hur kan folk stå i kö till Pompidou i flera timmar när Brancusis ateljé är tom OCH gratis?” Bästa tipsen är så här rakt på sak! Tack Gustav, ska absolut besöka.

Drömmabloppis säljer så mycket fint. Synd att jag inte bor i Gbg, tänker jag ofta. Livsmål att göra det igen en stund. Iallafall! Här säljs en underbar 50-talsklänning hallonrosa för 100 (!!!) kr.

Sista bilden är denna, som Jagtarkort har fotat. Det är på Kajsa som har hyrt en av mina klänningar och gått och gift sig. Blir så glad när jag ser mina vintageklänningar i vackert tagna bröllopsfoton, som kommer skrivas ut och klistras in i album. Precis som den här klänningen kanske gjorde på 40-talet när den först syddes. Det är så fint.

Om du har gift dig i en av mina klänningar under sommaren, skicka så himla gärna en bild eller tre till mig på elsabillgren@gmail.com och/eller lägg upp under #elsasvintagebröllop på Instagram så fler jag se. Om jag får ihop tillräckligt gör jag ett fint  collage av det hela! Puss och kram.

(3)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar