Om ni är helt tokiga i fisk som jag bara måste ni laga det här! Jag gjorde det igår och är fortfarande mätt och belåten. Ingredienser: fiskfilé som man gillar minipotatis sparris fänkål morötter ägg ströbröd dill citron Börja med att klippa fisken i mindre bitar. Blanda sen ströbröd, ägg och en droppe vatten. Skiva potatis, morötter och fänkål i mindre bitar och sätt ugnen på 225 grader. Lägg på en plåt, häll över lite rapsolja, krydda och ställ in i ugnen i ugnefär 25 min. Blanda sen ströbrödssmeten, fiskbitarna med dill och lite citronskal. Salta och peppra. Lite fiskbuljong passar också bra här! Om man vill kan man mixa blandningen lite med en mixerstav, men bara lite eftersom det är så gott med hela fiskbitar. Forma till små biffar och låt stå i kylen en kort sekund. Här kan man förbereda en sås om man vill! Min bestod av gräddfil, creme fraishe, rödlök och hackad smörgåsgurka. Salta och peppra. Släng ner sparrisen i en kastrull med varmt vatten och låt sjuda i några minuter. Stek biffarna på medelvärme tills de är gullenbruna och spänstiga när man petar på dem. Servera med en citronklyfta. Klart! Translation:I made these fish burgers yesterday and they were fab! Google translate the recepie and bon apetit!