Här kommer det bästa receptet på pilgrimsmusslor jag vet! Jag läste ett liknande i en kokbok för hundra år sedan och har gjort min egen variant som kanske är det godaste på en gaffel! Syran i tomatvinegretten gör hela rätten. du behöver: mjölig potatis pilgrimsmusslor (frysta går lika bra bara man tinar de långsamt långsamt!) sparris cocktailtomater parmesanost rödvinsvinäger olivolja citron smör en skvätt mjölk salt peppar Börja med att skala potatisen. Dela den sen i bitar och häll vatten över i en kastrull. Låt koka. Dela tomaterna i klyftor. Lägg de sedan i en kastrull och häll över några matskedar olivolja och vinäger. Ungefär lika mycket vardera. Salta, peppra och låt det sakta puttra ner till en sås. Rör då och då. Det tar ungefär lika lång tid som potatisen. Dela sparrisen på längden och sjud dem i en kastrull när potatisen nästan är klar i en minut eller två. Riv ett fång parmesanost. Mixa eller vispa potatisen försiktigt med parmesanosten, en skvätt mjölk och kryddor till en puré. Halstra pilgrimsmusslorna hastigt så de inte blir sega. Servera med sparrisen och den reducerade cocktailtomatvinegretten! Garnera med citron och så klart! Translation:This is a recipe of scallops and asparagus! Read my blog in english here!