Hej! Förlåt att jag har bloggat så dåligt i helgen.. Mitt internet gick sönder och jag grät lite på telenorbutiken för att jag är så dålig på allt tekniskt. För att make up för detta delar jag nu av mig av ett av mina favoritrecept som jag lagade igårkväll. Musslor i örtcreme med friterade rotselleristicks. Varsågoda! Detta behöver du: Ett nät blåmusslor. Färska från fiskdisken. Några små sharlottenlökar. Ett stort glas vitt vin. Jag hade bara mousserande som ni ser. Det funkade bra ändå. Två deciliter grädde. Vitlök. Dill, persilja och gräslök. Ströbröd. Rotselleri. Olja att fritera i. Skala och skär rotsellerin i sticks. Panera rotsellerin i ströbröd. Annars kan man bara ha den som den är och slänga in den i ugnen. Det funkar utmärkt också. Hacka vitlök och sharlottenlök fint. Ta en handfull av de tre färska örterna och hacka. Behåll några strån gräslök till garnering. Hetta upp lite olja i en kastrull och släng i de skrubbade musslorna. Häll sedan på vinet och sätt på ett lock. Låt koka i en minut. Häll sedan i löken, örterna och grädden. Salta och peppra lite och sätt på locket igen. Fritera sellerin i olja tills de blivit gyllenbruna eller rosta i ugnen tills de är mjuka. Servera direkt med ett glas torrt vitt vin och mysigt sällskap. Det godaste! Jag bjöd Tove på mina musslor. Till efterrätt åt vi denna fina kladdkakan som hon hade gjort! Bästa inflyttningspresenten!