Här kommer receptet till vårens godaste fiskgryta! Du behöver: fisk du gillar, jag tog sej och lax potatis räkor fänkål gul lök vitlök tomater på burk matlagningsgrädde vitpeppar fiskbuljong citron dill Börja med att dela potatisen. Klyfta sen gullöken och fänkålen. Släng ner det tillsammans med lite vitlök i en het gryta. Låt fräsa i lite smör i någon minut. I med vitpeppar. Jag tog hela korn. Och så buljongen. När potatis och lökblandningen fräst lite kan du slänga i tomaterna. Jag har en favoritburk som innehåller hela skalade plommontomater, men krossade går lika bra! Fyll sen burken med vatten och häll på det också, så potatisen är täckt av vätska. Ungefär så här! Låt grytan koka i 15 minuter. Under tiden kan du dela fisken i ca 4cm stora bitar. Mitt hemliga tips är oyster sauce! Funkar i allt som innehåller fisk. När potatisen nästan är klar kan du hälla på en skvätt matlagningsgrädde och dill. När grytan är varm igen åker fisken försiktigt ner. Låt det försiktigt puttra i några minuter tills fisken är genomkokt. Servera med räkor, citron och eftermiddagssol! Translation:This is my best recipe for fish soup!Read it in english here!