Paj är väldigt enkelt och gott att göra. Man kan fylla den med nästan vad man vill och det är en perfekt matlåda till jobbet! Jag gjorde pajdegen av smör, mjöl och vatten och knådade till bra konsistens. Sen tryckte jag ut degen i en pajform och naggade botten med en gaffel. Förgrädda pajskalet först lite. Under tiden kan du vispa ihop ägg och mjölk. Jag hade fyra ägg och en skvätt mjölk. Kanske en och en halv deciliter. Höftade lite.. Sen blandade jag i kryddor. Buljong, salt, peppar och chili. Vispa vispa. Ta ut pajskalet och hacka de grönsaker du vill ha i. Jag valde champinjoner. Broccoli. Salladslök. Jag älskar ju fisk och skaldjur så det fick bli kräftstjärtar också. Vänd ner allt i ägg och mjölkblandningen. Nu kan du fylla pajskalet med fyllningen. Sen tryckte jag ner körsbärstomathalvor för det är både fint och gott! Avsluta med riven ost. Grädda i mitten av ugnen på medelvärme tills fyllningen känns fast och inte rinnig. Osten ska ha blivit gyllenbrun också. Låt svalna lite innan du skär upp den, då går det lättare. Klart och gott!