Här kommer ännu ett smarrigt fiskrecept som ni kan laga till er och en kär vän. Ni behöver: potatis rödspättafilé färsk mangold eller spenat eller något annat ni gillar ägg ärtor smör mjölk stenbitsrom salt peppar ströbröd mjöl kryddor Börja med paneringen. Här kan man göra lite som man vill. Jag blandade mjöl, ströbröd, lite hackad dill och gräslök, salt och vitpeppar. Vispa upp ägget och vänd fisken först i ägget och sen i paneringen. Nu kan du ställa dem i kylen en stund. Hacka upp mangolden lite grovt. Koka potatisen. Gör en helt vanlig stuvning. Du smälter lite smör, blandar i mjöl och häller sen på lite mjölk i taget så det blir lagom tjockt. I det här inlägget hittar ni en lite mer detaljerad beskrivning. I med mangolden. Blanda blanda och salta och peppra lite. Stek fisken två minuter på ena sidan. Och två på andra. Servera med en klick stenbitsrom på. Den stuvade mangoldpotatisen. Och ärtor. Magiskt sommargott!