Här kommer det enkla receptet på baconsalladen som Annaklara gjorde häromdan och som ni bett att få receptet till: bacon champinjoner vitlök ruccola babyspenat rödlök senap, sötstark och dijon. körsbärstomater brytbönor avokado olivolja salt peppar citron Skiva och fräs champinjonerna i vitlök och olivolja. Lägg åt sidan. Stek baconen. Skiva och blanda tomater, bönor, rödlök och avokado. Lägg ruccola och babyspenat i stora skålar och blanda i de andra ingredienserna du hackat och fräst. Låt baconskivorna ligga överst så de behåller sin krispighet. Blanda en dressing av senapen, olivolja, citron, vitlök, salt och peppar. Servera med en rustik baguette och pepparrotsfärskost. Klart! Jag har bett Tove om fudgereceptet som ni frågade efter, så det kommer snart! Ps. Tack Sara för att du fick mig att uppmärksamma ugglorna i vinglasen! Jag såg det först när du kommenterade det, sött som satan!