Annons
Annons

Ansiktsbehandling, ny klänning och ett möte


 

Hej fina ni! Det är fredag och idag åker vi till Strängnäs igen! Jag tänkte ta med kameran och faktiskt filma lite idag. Det var ju så länge sedan sist. Dessutom är ju bebisar och valpar lite extra gulliga i rörligt. Men sen man blev tvungen att enbart använda rättighetsfria låtar i sina Vimeovideor har det varit svårt att musiklägga och det har gjort att jag hållt mig från att filma. Men det är ju självklart såklart, att alla ska ha betalt för sitt jobb. Så jag kanske återanvänder låtar lite i mina filmklipp, hoppas det är okej för er. Att leta upp nya man får använda som jag gillar tar nämligen många många timmar.

Annons

Anyhow! Nu kommer lite mobilbilder från min måndag! Måndagar kan ju vara riktigt trista och grå, men jag som fortfarande var ledig fast färdigbehandlad passade på att göra de sista februaridagarna till enbart njut. En extra lyxig måndag alltså, med första jobbmötet och allt! Peppstart inför våren! Nu ska jag sluta babbla så tittar vi på bilderna förresten. Och en sak till. Visst är det roligare med lite blandat mobilbilder och vanliga fotografier? Mobilbilderna känns ju som att de ger en annan, kanske lite mer privat feeling, så det kan ju vara kul ibland. Eller vad tycker ni? Ok nu ska jag verkligen sluta babbla. Låt oss titta på måndagen istället! Puss.

Processed with VSCO with f2 preset

Vi börjar dagen med en smörig selfie på Pontus och mig när vi väntar på bussen. Jag har inget smink för jag har något härligt att göra.

2

Vi vinkar hej då vid Jakobsgatan så går Pontus och Lynn till ateljén och jobbar lite. Jag är en halvtimme tidig, så jag hinner glida förbi Zara och titta på vårkollektionen. De har så mycket fina klänningar i krispigt skjortblått som jag vill ha. Prövar ett par stycken och köper faktiskt en med låg midja. Så knäppt att jag bytt stil (kommer skriva ett inlägg om det snart) men det är inte denna på bilden för så låg midja passar jag inte i.

Processed with VSCO with f2 preset

Klockan 11 är jag här, på Centralbadet. Jag fick nämligen en lång ekologisk ansiktsbehandling av min familj i födelsedagspresent. Perfekt en glåmig måndagsmorgon! Den här var det.

Processed with VSCO with f2 preset

Så här fräsch var jag efteråt. Eller, det syns säkert inte, men jag kände mig rätt pånyttfödd iallafall.
Jag tänkte unna mig ansiktsbehandling var 6-8 vecka, och för att det ska bli extra intressant för mig och er ska jag göra det på olika ställen varje gång. Se vad man för för max 1000:-.

Här fick jag 70 minuter konstant ansiktsvård bestående av hudanalys, rengöring, varma handdukar, effektiv exfoliering, anpassad massage, vakuum- ellerultraljudsteknik, intensivverkande ansiktsmask med som avslutades med ett serum och en ansiktskräm. Man kunde också få till färgning av fransar och bryn eller en vårdande handbehandling som ingick. Jag valde dock mer ingående massage, perfekt för min trötta nacke och mina slitna axlar.

På tal om axlar så var det den absolut värsta smärtan efter operationen. Eftersom de tippar en bakåt på operationsbordet och man ligger där så länge blir det massa muskelknutar i axelpartiet. Men det är helt borta nu.

6

Sen gick jag och mötte de andra samt mamma i ateljén. Här är jag inne hos mamma och prövar min nya klänning samt tröja med volanger från Zara. Tänk att jag gått från supermegatajt i midjan till så här löst och slappt ibland. Det var otänkbart för något år sedan.

Vi åkte bussen till Södermalm på eftermiddagen.

7

För att äta lunch på Urban deli! Det barnvänligaste och föräldravänligaste stället jag vet, där alla är glada och får god mat utan att behöva skämmas för att man har en bebis med sig. Förlåt för allt ostkrokssmul på golvet dock.

Processed with VSCO with f2 preset

Sen tog Pontus Lynn igen och jag fick strosa fritt i second handaffärer runt Nytorget. Fin klänning och spegel på Stadsmissionen. De skulle typ räcka som inredning i ett litet sovrum i ett torp. En gammal krok, en vintageklänning och en snirklig spegel. Klart!

Processed with VSCO with f2 preset

Efter vintagebutikerna gick jag till min nästa favoritkategori av butiker, nämligen små mataffärer. På Cajsa Warg köpte jag galetter (tips!), chevre, hummus, salami och ekologisk bebyspenat och på grönsaksaffären på Nytorgsgatan köpte jag valnötter i lösvikt.

Processed with VSCO with f2 preset

Kl 15.30 var jag på Pom & flora. Då var det mötestajm!

Processed with VSCO with f2 preset

Med mitt fantastiska influencerteam på ELLE! Tänk att jag har ett helt sånt här fint team som hjälper mig med samarbeten etc. Så var det inte för några år sedan när bloggande mest sågs som en hobby för unga tjejer med bekräftelsebehov. Älskar hur det går framåt och utvecklas åt rätt håll!

Vi pratade om våren och allt kul som vi ska göra ihop och sen gick jag hem pepp därifrån och gjorde galetter till mig och min lilla familj. <3.

Translation: A very nice monday with a facial, dress shopping and a meeting!

(10)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar