Annons
Annons

Babes in boyland på besök


 

Babes in boyland-Matilda och Nathalie, bröllopsfotograf-Linda samt modellerna Jenny och Ebba var på besök i ateljén förra veckan. Matilda tog så himla fina bilder som jag vill visa er några godbitar från. Så ser ni hur jag har det på jobbet!

Annons

Här sitter jag och skriver blogginlägg, svarar på mail, äter vegogryta från caféet på plan 2 och gör anteckningar kring bokningar.

Och här sitter brudarnas gäster.

Men denna dagen berättade jag om min samling, visade godbitar och hjälpte gänget att hitta favoriter att hyra inför deras bröllopsfotoworkshop senare i vår.

Älskar min ateljé, den osar så himla mycket romantik och historia.

Få stökiga kvadratmeter, men det sitter kreativitet och lugn i väggarna.

Klänningarna trivs nog bra här, med högt i tak för långa släp.

Jenny provar en persikofärgad favorit.

Älskar denna prickiga med fantastiska ärmar!

Över åren har jag samlat på mig ca 250 vintagebröllopsklänningar. Tänk att det började med en, min egen, och sen har samlingen växt i takt med mitt företag.

Om jag hade fått veta att jag skulle skapa denna businessen och kunna leva på vintagebröllopsklänningar när jag var tonåring hade jag inte trott på det.

Men man ska ju följa sitt hjärta och mitt hjärta ligger i 40-talsklänningar i mjukaste rayon med klädda knappar hela vägen ner.

Hantverk och fantastisk sömnad. Själ i tyget och tidlöshet.

30-talssiden med djupa ryggar och små släp sydda på skrådden.

Även überromantiska sommarklänningar värda bröllop, midsommar och tärnor. Vill ha matchande tapeter, sänggavel, madrass, sängkläder och sängkappa i detta tyget. Starta mitt egna lilla bed & breakfast, haha.

Hur fin?

Loppisfyndade balettskor. Jag har prövat dem, funkar superbra.

Mina klänningar köper jag mest på Beyond Retro, Old touch, Stadsmissionen, av privatpersoner, av samlare, får med posten och ibland dyker snälla personer upp här i ateljén och donerar sin gamla klänning. Inte sällan med foto och originalask till.

Älskar mitt jobb. Älskar att jag kan någonting väldigt bra och får lära mig saker om kvinnor, mode och historia hela tiden.

(0)
(93)
(1)
11 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar