Annons
Annons

Billgren Wood – fredagsbuketten


 

God morgon! Äntligen dags för premiär av mitt livs första egna podcast, iih! Tillsammans med bästa ELLE och min nya gull-kompis, superkunniga och inspirerande Sofia Wood!

I Billgren Wood kommer vi varje tisdag att dyka ner i samtidsfenomen, vi undersöker hur en trend uppstod, vart den är idag samt vad vi tror händer framåt blandat med konkreta tips! Allt från design till mat, dukade bord, instagramfenomen och konst grottar vi in oss i och pratar med specialister, entusiaster och proffstyckare.

Annons

Idag är det alltså dags för första avsnittet och det handlar om, trummvirvel, fredagsbuketten! Den där härliga maxade buketten som florerar i sociala medier framåt helgen. När föddes begreppet, hur har den sett ut genom åren och är det över med fredagsbuketten nu?

Både Sofia och jag älskar ju blommor, vaser och arrangemang av alla dess slag så detta känns som ett givet första avsnitt! In och lyssna med er nu här på Acast, eller där poddar finns.

Och kom gärna med feedback genom att maila oss på [email protected] Vi är ju en nystartad podd som gärna vill bli bättre med er hjälp! Ni vet också att det är Pontus som klipper och har gjort all musik? 💖

En annan rolig grej som följer med podcasten är vårt instagramkonto!

Där visar vi tydliga bilder på allt vi nämner i avsnitten, från Pernille Teisbaek torkade brudbukett till Sofias nya favoritvas jardinjären. In och följ Billgren Wood här för inspiration! Inför varje vecka teasar vi med bilder på nästa veckas ämne.

Hoppas ni vill lyssna, prenumerera gärna, och ha en ljuvlig fortsatt vecka! Nu ska jag gå in i sovrummet igen och försöka peta på mina killar att de ska vakna så vi kan äta frukost med lite tända ljus, Frank Sinatra i högtalaren och börja dagen. Puss!

(0)
(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar