Annons
Annons

Billgren Wood


 

Nu är det dags för riktigt roliga nyheter – jag har startat en podcast! Tillsammans med ELLE och världens härligaste nyfunna kärlek till kompis, Sofia Wood! Hurra!

Ni har säkert sett hur jag har oooh:at och aaah:at över allt hon gör och lägger upp på Instagram, men visste ni att Sofia också är digital kommunikationschef på auktionshuset Bukowskis?

Annons

För ett par veckor sedan bjöd jag ut Sofia på en kompisdejt och vi klickade direkt. Mer jordnära, rolig, smart, snygg och spot on trendpricksäker tjej får man leta efter. Hon var perfekt för min (och er!) idé för en podcast!

Ni vet hur jag brukar dela med mig av trendspaningar inom mode och inredning här på bloggen ibland? Nu gör vi detta i podcasten Billgren Wood!

Vi kommer grotta ner oss i fenomen som fredagsbuketten, det där prickiga porslinet alla har helt plötsligt, varför det är så hett med myspys, hur man får till den perfekta julstämningen och nyårsdukningen hemma. Varför konst kom och tog över stafettpinnen efter inredning som det nya mode. Och var är grejen med frukost egentligen, varför älskar vi det så mycket och hur gör man den där smarriga gröten?

Det blir helt enkelt nördiga avsnitt med ett tydligt tema, vi rådfrågar experter och entusiaster. Spanar om framtiden och ger konkreta tips. En trend och spaningsblogg i podcastformat, men personliga anekdoter, funderingar, tips och tankar från Sofia och mig.

Självklart kommer vi hitta på massa roliga saker framöver som involverar er också där ni kan inspireras och hänga på i trendvindarna! Viktigt att ligga först vet ni, för då kan man göra riktigt bra fynd på loppis och auktion!

Första avsnittet sänds nu på tisdag, jag påminner och berättar mer om just det avsnittet då, men redan nu ligger en trailer uppe på Acast som jag klistrar in här som ni kan lyssna på. Och snälla prenumerera på Billgren Wood så ni får avsnitten direkt i mobilen när de dyker upp! Podden finns där poddar finns. Så härligt med tisdagar framöver, de kommer svämma över av inspiration! <3

Nu kör vi!

Foto : Studio Emma Svensson/Rasmus Lindahl 

(26)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar