SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

Bjussiga fredagslistan


 

Okej, helg strax! Då kör vi:

– Vilken är den roligaste fest du någonsin varit på?

När jag precis gått ut gymnasiet var min syster ihop med en kille som jobbade på tv och hette Thomas. Han bodde i en sekelskiftesvåning över Sturegallerian och där hade vi så himla många roliga fester. Mycket pappinklädda golv och dans till morgonen. Men en specifik fest som jag kommer på var Saurabhs fest på Narvavägen där han hade hyrt en lägenhet och bjöd in alla sina vänner. Det fanns ett helt växtinrett tv-spelsrum det serverades ostron och allt var himla dekadent. Men kanske var ändå Darias fester i Moskva bäst? Maskerader, oändligt långa och så himla himla himla roliga! Älskar maskerad.

Annons

– När var du riktigt full?

Jag har inte varit full på hundra år. Eller, jag blir ju tipsy på ett glas vin nuförtiden. Men när jag var tonåring var jag jättefull! En gång hamnade jag på Kolingsborgs seniorbingo som årlig medlem för jag trodde att jag betalade inträde till Vänner & bekanta. Ville inte visa att jag var full i entrén och gick med stoneface rakt in.

– När gjorde du något pinsamt på fest?

Jag är en sån som blir tyst när jag blir full, men Pontus blir tvärt om! Haha. Han är så rolig och jag brukar reta honom för att han tar fram videoklippet där han och Håkan Hellström spelar gitarr ihop på en efterfest. Okej, han har gjort det en gång, räknas ändå som retmaterial! Själv är jag lite pinsam jämt istället. Har ofta kjolen i trosan och alla knappar uppknäppta så man ser hela klyftan. Men jag dansar som en gud! Tror jag själv.

 

– Vad känner du dig snyggast i?

Vintageblus, något tyskt, två tofsar och rött läppstift.

– En riktigt kalasig bild tack!

Varsågoda en gif när Devi och Gustav dansar med glowsticks och löslugg på kalas.

– Beskriv en perfekt fredag

Jag vaknar, äter god frukost med Lynn och Pontus, går sen ut och det är 20 grader. Jag promenerar in till stan med musik i lurarna, går förbi glada fredagspersoner och har sen en provning eller två i min ateljé. Mamma och jag äter lunch på det kinesiska stället som inte alls har stängt igen i min fantasi och vi pratar om när hon var ung och allt bus hon höll på med då. Sen går jag på ett möte, får ett jätteroligt nytt jobb och plockar sen upp Lynn på förskolan. Vi leker i parken med min syster och sen kommer Pontus och vi käkar middag på Urban deli allihop. Sen smiter jag iväg och träffar kompisar på Nytorget 6, dricker bubbel och går på hemmafest i några timmar! Dansar en masse och kryper till sängs runt midnatt, glad och pepp på mer helg sen på morgonen också såklart!

– Berätta en anekdot om en kändis som du träffat

En gång när jag skulle ha möte med min förläggare och redaktör på mitt förra kontor på Gotlandsgatan så hände en rätt fin grej. Jag försökte sälja in mig själv och de ställde liksom frågor om hur det går på jobbet och hur ”poppis” jag var. Har jag några nya åtaganden etc? Så mitt i när jag försökte berätta och låta intressant så stirrar de med öppna munnar mot mig. Eh, vänd dig om säger min redaktör. Då ser jag att utanför skyltfönstret står Danny (han var programledare för Melodifestivalen det året och himla het) och andas sakta på rutan. Sen tar han sitt pekfinger och ritar ett hjärta i imman, pussar mot mig genom glasrutan och sen går han.

– Vem är du på efterfest?

Jag är väldigt sällan på efterfest, jag är mer en förfestperson. Men jag är den som fotar, som dansar till 90-talshits, som dricker vin med vatten i och som vill skvallra.

– Bästa walk of shamen du gjort?

En natt badade vi nakna i vattnet utanför Stadshuset. Sen gick vi på efterfest hemma hos min kompis Fredrik. Jag fick låna hans superman t-shirt och hade bara den plus högklackade skor på 9-bussen på tisdagsmorgonen på väg hem. Kunde iofs varit en hipster, men de fanns inte då.

– Tre lögner du ofta drar

– Jag har högt iq (har ingen aning).
– Storleken på Östermalmsvåningen där jag växte upp. Den brukar bli 250 kvm i historier men var nog mer 210kvm.
– Jag kan jättemycket om flygplan. Kan ingenting, men är väldigt rädd för att flyga och tittar på mycket dokumentärer men alla termer är så krångliga och ointressanta att de inte fastnar.

– Vad har du i nattduksbordslådan, egentligen?

Ja vad ska man säga. Lite löshår från när jag var rödhårig, ett Carmex, två knappar, en isbjörnsklämma till papper, sytråd, hårsnoddar, hårspännen, läppstift, d-droppar, min gamla ring utan diamanten, handcreme och en necessär!

– Vad ska du göra i helgen?

Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, imorgon ska jag på brunsch och sen konsert och på söndag blir det landet med alla valpar och svamp i skogen!

Vad ska ni göra? Puss!

(0)
(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar