Annons
Annons

brioklossar och porslinshundar.


 

annedal.
Nu har vi faktiskt haft både paneldisskussion och pressvisning på vår fina visningslägenhet i Annedal! Här har ni lite smygbilder, men ni måste ju faktiskt komma och kolla på hela lägenheten irl nu under boutställningen som börjar 16 augusti!

Annons

annedal.
Här är mamma och jag, det är vi som är inredare/konstnärer/kreatörer/lekledare för ett av Stockhomshems hyresrätter i de nybyggda husen!

annedal.
Vi kallar lägenheten för ”fågel, fisk och absolut inget mittimellan”. Det syftar lite på Brioklossarna vi staplat upp alla möbler med för att få dem höj och sänkbara, dessutom är det kul för barnen som kryper omkring på golvet! Gulliga Brio sponsrade oss med massa klossar så vi kunde gå loss!

annedal.
Nästan alla prylar har vi köpt på loppisar i närområdet, för att visa att det finns massa gammalt när det byggs nytt, och eftersom de bästa fynden görs längst ner i lådor, och högst upp på hyllor passar det bra i vår lägenhet! Så, kom och kolla mellan den 16-26 augusti i Annedal! Om ni vill ha lista för hela boutställningen, alla bostadsrätter, hyresrätter, parker, lekplatser och förskolor så kan ni lämna en kommentar med namn och mailadress så fixartrixar jag! Man kan läsa mer om utställningen, som vi gör i samarbete med Stockholm konst, här! Det bästa är att man kan vinna 5 valfria saker eller möbler från vår lägenhet om man kommer, så om ni sett någon lampa eller liknande som ni gillar kan det vara smart att titta förbi! Ses där!

Foto: Bengt Alm


Here’s a sneak peak on the artexhibition apartment my mother and I have been working on this summer! It’s for a new neighbourhood called Annedal and we had the honor of styling one of the rental apartments to show the ability of them!

(7)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar