ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

Chevre chaud med pecannötter, syrad rödlök och avokado

chevre chaud med pecannötter och avocado
Jag kom hem supersent från jobbet häromdagen och svängde ihop en snabb chevre chaud. Jag tog det som fanns hemma och gjorde en liten egen variant som blev krämig, knaprig, syrlig och söt!

chevre chaud med pecannötter och avocado
Man behöver:
1 bit chevre
mixad sallad
pecannötter och valnötter
en halv avokado
en halv rödlök
en halv citron
en matsked socker
en matsked honung
salt
peppar

Annons

chevre chaud med pecannötter och avocado
Börja med att sätta ugnen på 200°C och syra rödlöken. Jag brukar snabbsyra den genom att skära supertunna skivor, pressa citronen över, strö sockret och toppa med salt. Sen låter jag den stå i kylen tills allt annat är klart.

Annons

chevre chaud med pecannötter och avocado
Stoppa in chevren i ugnen och toppa med honung. Ta ut den när den är mjuk och varm och ser ut ungefär så här.

chevre chaud med pecannötter och avocado
Torrosta nötterna med salt i en panna.

chevre chaud med pecannötter och avocado
Montera ihop rätten med sallad i botten, sen avokado, sen chevre, nötter och sist löken på toppen!

chevre chaud med pecannötter och avocado
Himmelskt gott, lagom avancerat och vegetariskt såklart!

Annons

Untitled-22125131843
A quick recipe for chevre chaud with pecans and sour onions! Read it in english by clicking the flag!

7 kommentarer till “Chevre chaud med pecannötter, syrad rödlök och avokado”

  1. synne skriver: 24 januari, 2015

    Godt! Jeg spiste en chevresalat på luxus resturang i Paris en gang med tørkede fiken som var varmet ovnen, FANTASTISK GODT!!! Prøv det! Resten var salat, grønne blader o.l , varmet chevre og hele rødpepper korn strødd rundt. <3


  2. Bella skriver: 24 januari, 2015

    Åh så fin liten panna som osten ligger i. Var har du köpt den?


  3. ISA skriver: 24 januari, 2015

    http://isabyl.devote.se

    oj, ingen dålig måltid! superlyxigt i min värld 😀


  4. Ellen Lindberglindbergellen.se skriver: 24 januari, 2015

    Oj, det där såg verkligen gott ut!


  5. Ann-Sofie skriver: 25 januari, 2015

    En sån god och vacker måltid. Väldigt inspirerande Kram & puss


  6. Christina Sandström skriver: 25 januari, 2015

    Ser supergott ut! Men honung och socker funkar inte för mig som lchf:are. Ska fundera på om jag kan kustomisera ditt recept. Har är recept á la lchf om du vill kika http://kikkisandstrom.se/recept


  7. January Link Lovin’ | Oh, Angieohangie.se skriver: 31 januari, 2015

    […] Billgren gjorde en sallad som jag dör för!  (SE […]


Dela på:
Laddar