Annons
Annons

Chevre chaud med pecannötter, syrad rödlök och avokado


 

chevre chaud med pecannötter och avocado
Jag kom hem supersent från jobbet häromdagen och svängde ihop en snabb chevre chaud. Jag tog det som fanns hemma och gjorde en liten egen variant som blev krämig, knaprig, syrlig och söt!

chevre chaud med pecannötter och avocado
Man behöver:
1 bit chevre
mixad sallad
pecannötter och valnötter
en halv avokado
en halv rödlök
en halv citron
en matsked socker
en matsked honung
salt
peppar

Annons

chevre chaud med pecannötter och avocado
Börja med att sätta ugnen på 200°C och syra rödlöken. Jag brukar snabbsyra den genom att skära supertunna skivor, pressa citronen över, strö sockret och toppa med salt. Sen låter jag den stå i kylen tills allt annat är klart.

chevre chaud med pecannötter och avocado
Stoppa in chevren i ugnen och toppa med honung. Ta ut den när den är mjuk och varm och ser ut ungefär så här.

chevre chaud med pecannötter och avocado
Torrosta nötterna med salt i en panna.

chevre chaud med pecannötter och avocado
Montera ihop rätten med sallad i botten, sen avokado, sen chevre, nötter och sist löken på toppen!

chevre chaud med pecannötter och avocado
Himmelskt gott, lagom avancerat och vegetariskt såklart!

Untitled-22125131843
A quick recipe for chevre chaud with pecans and sour onions! Read it in english by clicking the flag!

(0)
(0)
(3)
7 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar